Google ar putea lansa Pixel Fold și Pixel 7 Ultra cu afișaje 2K

Scris de | 4 august, 2022
Google ar putea lansa Pixel Fold și Pixel 7 Ultra cu afișaje 2K

Potrivit unui leaker, se pare că Foxconn este în proces de fabricare a două noi telefoane, un model Pixel pliabil și un flagship Google care ar putea fi cunoscut drept Pixel 7 Ultra.

Potrivit Digital Chat Station, care au fost printre primii care au dezvăluit noul nume Snapdragon 8 Gen 1 al actualului procesor de aplicații de top de la Qualcomm, Foxconn va realiza două noi telefoane Pixel și niciunul dintre ele nu este Pixel 7 sau Pixel 7 Pro.

Unul dintre noile modele care vor fi realizate la fabrica din China este primul Pixel pliabil care ar putea fi numit Pixel Fold sau Pixel Notepad. Se pare că dispozitivul plibail va fi echipat cu un ecran de 5.85 inci la interior, ceea ce indică că formatul va fi mai apropiat de Oppo Find N decât de Samsung Galaxy Z Fold 4, cu ecranul său de la interior care are o diagonală de 7.6 inci.

Se presupune că pe spate va avea un ansamblu de camere format dintr-un senzor de 12.2 MP și un senzor ultrawide de 16 MP, împrumutate de la flagshipul din 2020, Pixel 5.

Cel de-al doilea telefon la care se presupune că lucrează Foxconn este un nou flagship care ar putea să fie lansat sub numele de Pixel 7 Ultra și va ave un senzor de imagine Sony IMX787, dar senzorul respectiv nu este listat ca unul dintre cei patru care se preconizează că ar fi utilizat pe seria Pixel 7.

Tipsterul a mai devzăluit că afișajul Pixel 7 Ultra ar fi la o rezoluție 2K și că va avea un șasiu realizat din ceramică.

Chiar dacă cei de la Digital Station sunt renumiți pentru dezvăluirile corecte de până acum, ar trebui să privim cu reticență leakurile și să așteptăm teasere oficiale din partea companiei sau o lansare oficială înainte de a ne pronunța dacă aceste dispozitive vor vedea sau nu lumina raftului.

Etichete: , , , ,