Sennheiser lansează căştile Momentum 4 Wireless, cu autonomie de 60 de ore

Scris de | 19 august, 2022
Sennheiser lansează căştile Momentum 4 Wireless, cu autonomie de 60 de ore

Sennheiser a anunţat mult aşteptata sa pereche de căşti flagship, Momentum 4 Wireless, care vine cu autonomie impresionantă şi mici schimbări de design. Produsul costă 349 de euro şi aduce o anulare îmbunătăţită a zgomotului.

Căştile sunt unele over ear şi renunţă la designul retro al predecesorului Monentum 3. Cumva se apropie de seria Sony WH-1000X, care a ajuns recent la generaţia 5. Observăm şi că dispar balamalele pliabile, iar Momentum 4 Wireless are un format mai voluminos decât Momentum 3, pentru că nu se poate „compacta”. Sennheiser a pus şi controale tactile aici şi nu a integrat nici măcar un buton fizic Power. Căştile au drivere de 42 de mm cu frecvenţe între 6 Hz şi 22 kHz.

Sennheiser Momentum 4 Wireless aduce suport Bluetooth 5.2, dar şi suport Qualcomm aptX Adaptive şi Bluetooth multipoint cu două dispozitive. Sennheiser promite până la 60 de ore de autonomie ca selling point aici şi asta impresionează mai ales dacă le compari cu cele 17 ore de la Momentum 3 Wireless. Ca să vă faceţi o idee, AirPods Max şi Sony WH-1000XM5 abia ajung la jumătate din această autonomie. Avem parte şi de anulare activă a zgomotului de mod, plus un mod Transparency, care permite anumitor sunete ambientale să răzbată. Pentru apeluri telefonice mai clare există microfoane cu beamforming care elimină zgomotul vântului.

Căştile vin pe negru sau alb şi sunt deja disponibile la comandă în multiple ţări. Le veţi găsi global de pe 23 august, la suma de 349 de euro.

Etichete: , , , ,