Project Cars 1 și 2 vor fi delistate din magazinele digitale și primesc reduceri masive

Scris de | 23 august, 2022
Project Cars 1 și 2 vor fi delistate din magazinele digitale și primesc reduceri masive

Dispariția din magazinele digitale a unor jocuri de sport sau curse nu e tocmai o surpriză odată ce acestea ating o anumită „vârstă”, pentru că ele includ conținut licențiat, care poate fi oferit doar pentru o anumită perioadă de timp. Mai ales în cazurile în care aceste jocuri fac parte dintr-o franciză, precum este cazul cu Project Cars, și au parte de continuări, este cumva de așteptat ca titlurile inițiale să dispară după câțiva ani.

Luni, Slightly Mad Studios, dezvoltatorul seriei Project Cars, anunța că primul joc alături de continuarea sa, Project Cars 2, lansate în 2015 respectiv 2017, vor dispărea de pe platformele de vânzare digitale, din cauza faptului că licențele pentru mașinile și circuitele din aceste jocuri vor expira. Astfel, Project Cars 1 va putea fi cumpărat în format digital doar până pe 3 octombrie, în timp ce Project Cars 2 va „pleca” și mai devreme, pe 21 septembrie. Bineînțeles, cei care cumpără jocurile până atunci sau le-au cumpărat deja, vor avea acces la tot conținutul lor, inclusiv la multiplayer.

Tocmai datorită faptului că cele două jocuri vor mai fi disponibile puțin timp, acestea pot fi cumpărate acum cu reduceri considerabile. Astfel, Project Cars este disponibil pe Steam la doar 4,49 de dolari, iar un cod pentru sequel poate fi achiziționat cu doar 4,22 de dolari. Varianta de PlayStation a primului titlu este și ea redusă, la 5,99 de dolari, momentan doar marketplace-ul de pe Xbox neavând vreo reducere pentru cele două titluri.

Project Cars 1 și 2 au fost lăudate pentru realismul pe care îl ofereau, cel de-al treilea titlu din serie luând-o pe o traiectorie total diferită, astfel că fanii simulatoarelor de racing au șansa de a încerca, dacă nu au făcut-o deja, două jocuri apreciate în comunitate.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Project Cars 1 and 2 receive deep discounts before leaving digital store shelves this fall