HyperX lansează două noi monitoare de gaming: Specificații, preț și disponibilitate locală

Scris de | 24 august, 2022
HyperX lansează două noi monitoare de gaming: Specificații, preț și disponibilitate locală

HyperX anunță astăzi lansarea monitoarelor de gaming HyperX Armada 25 și HyperX Armada 27. Noua gamă de monitoare de gaming HyperX Armada oferă rezoluții crescute pentru gameplay și sunt compatibile cu NVIDIA G-SYNC.

Monitoarele de gaming HyperX Armada vin cu un pachet complet, care include suportul HyperX Armada cu un braț ergonomic, care este compatibil cu toate monitoarele HyperX și cu majoritatea monitoarelor care au tipare VESA 75mm și 100mm, și suportul pentru birou Armada. Suportul HyperX Armada cu braț ergonomic este realizat din metal durabil și susține monitoare până la 32 inci ca dimensiune și 9 kg în greutate.

Monitorul de gaming HyperX Armada 25 oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 240Hz și 1ms timp de răspuns pentru gameplay competitiv mai rapid. Armada 25 oferă rezoluție Full HD, culori mai bune și detalii imersive, datorită panoului IPS de 24,5 inci FHD (1920×1080), construit să ofere avantaje în esports.

Monitorul de gaming HyperX Armada 27 oferă o rezoluție mai mare, datorită ecranului IPS wide, de 27 inci QHD (2560×1440) și VESA Display HDR 400, care livrează detalii mai clare în diferite condiții de luminozitate și o experiență de gaming mai imersivă. De asemenea, Armada 27 oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 165Hz și 1ms timp de răspuns.

Monitoarele de gaming HyperX Armada 25 și Armada 27 includ brațul ergonomic și suportul pentru birou direct în cutie. Brațul se poate extinde și strange pentru unghiuri de vizualizare mai ofertante. De asemenea, monitoarele beneficiază de instalare simplă, cu două metode de prindere (prin clemă de tip C sau inel) și un sistem de eliberare rapidă care permite monitoarelor HyperX să se fixeze în loc sau să fie ajustate cu apăsarea unui singur buton.

Alte monitoare folosesc suportul VESA standard, cu montaj pe bază de 4 șuruburi. Mai mult, suportul adițional pentru monitoarele de gaming HyperX Armada poate fi achiziționat separat și se pot monta pe el până la 4 monitoare (de până la 25 inci) sau 2 monitoare (de până la 27 inci) simultan.

Disponibilitate

Noile produse vor fi disponibile online la rețeaua de parteneri retail și etail ai HyperX. Prețurile de pe HyperX.com se pot modifica fără anunț în prealabil. Prețurile din magazine pot varia.

  • Monitor de gaming HyperX Armada 25 – Disponibilitate așteptată în septembrie, la prețul de 2,690 RON
  • Monitor de gaming HyperX Armada 27 – Disponibilitate așteptată în septembrie, la prețul de 2,990 RON
  • Suport singular pentru montare HyperX Armada – Disponibilitate așteptată în septembrie

Suport multiplu adițional pentru montare HyperX Armada – Disponibilitate așteptată în septembrie

Etichete: , , , ,