Huawei Mate 50 Pro are camera fotografiată prematur

Scris de | 26 august, 2022
Huawei Mate 50 Pro are camera fotografiată prematur

Huawei a confirmat recent că va ţine un eveniment pe 6 septembrie şi cu doar o zi înainte de evenimentul iPhone 14 va lansa seria Huawei Mate 50. Aceasta nu a fost lipsită de scăpări până acum şi unul dintre cele 4 modele, Huawei Mate 50 Pro tocmai a fost fotografiat într-un mod care dezvăluie detalii despre camere.

Huawei Mate 50 Pro apare într-o aşa numită „fotografie spion”, cu o husă aplicată pe spate, care îi ascunde designul. Se văd totuşi senzorii foto şi deja au apărut speculaţii cu privire la identitatea lor. În dreapta sus se află o cameră principală de 50 de megapixeli, cu deschidere variabilă. Precedentele scăpări menţionau o deschidere a diafragmei foto între F/4.0 şi F/1.4, amintind de ce a încercat Samsung cu Galaxy S9 cu câţiva ani în urmă.

Vedem şi un blitz LED, senzor pentru temperatura culorii, telemetru laser, o cameră de 13 MP ultrawide în stânga şi sub ea una de 40 de megapixeli, aparent cea alb/negru. Apoi apare în dreapta jos camera telephoto periscop cu rezoluţie de 64 de megapixeli şi zoom optic 3.5X. Huawei ar fi gata să înlocuiască tehnologia Leica (Leica e acum partener Xiaomi) cu XMAGE, care se va ocupa cu procesarea de imagini, colorizare şi altele de genul.

Între timp a scăpat pe reţeaua de socializare chineză Weibo faptul că seria Mate 50 va aduce un senzor foto principal de 50 de megapixeli care măsoară 1/1.5 inch. Ar fi senzorul Sony IMX766, văzut pe OnePlus 10T, ASUS ZenFone 9 şi multe alte telefoane. Camerele telephoto vor avea de fapt zoom optic 3X pe Mate 50, 3.5X pe Mate 50 Pro şi 5X pe Mate 50 RS. Vom găsi şi procesoare Snapdragon 8 Gen 1 4G pe aceste terminale.

Etichete: , , ,

Sursa: Sparrowsnews