LG dezvăluie monitoarele UltraGear OLED pentru gaming şi Ultrafine Display Ergo AI, cu rezoluţie 4K

Scris de | 27 august, 2022
LG dezvăluie monitoarele UltraGear OLED pentru gaming şi Ultrafine Display Ergo AI, cu rezoluţie 4K

LG a dezvăluit în ultima săptămână două monitoare cu diagonală generoasă şi panouri OLED, respectiv IPS. E vorba despre UltraGear 45GR95QE, cu panou OLED curbat şi 32UQ890, cu panou IPS şi o cameră care îţi detectează postura şi se ajustează în funcţie de ea.

Odată cu detaliile oferite despre aceste produse, LG a confirmat şi prezenţa sa la IFA 2022, la Berlin. Cât despre monitoare, începem cu LG45GR95QE, care vine cu un panou OLED curbat, cu refresh rate de 240 Hz. Asta îl face numai bun pentru gaming-ul competitiv, pentru eSports. Avem de-a face cu un panou cu aspect 21:9 aici, cu rezoluţie WQHD şi curbura 800R. Ecranul are muchii subţiri şi vine cu protecţie anti glare şi reflexii reduse.

Mai oferă şi acoperire de 98% DCI-P3 şi suport HDR10, plus picture in picture, beneficiind de un spaţiu uriaş pe diagonală de 45 inch. Pe partea de conectivitate avem două porturi HDMI 2.1, un DisplayPort 1.4 şi două porturi USB 3.0.

În ce îl priveşte pe LG 32UQ890, cunoscut şi ca Ultrafine Display Aergo AI, el este primul monitor al companiei care îşi ajustează poziţia automat pentru confortul utilizatorului. Integrează o cameră în acest scop şi un AI puternic care îţi evaluează continuu postura şi face schimbări la înălţimea panoului şi înclinarea sa, împiedicând utilizatorii să rămână în aceeaşi poziţie o perioadă prea lungă. Ecranul de aici este un IPS LCD de 31.5 inch cu rezoluţie 4K şi oferă atât suport HDR, cât şi acoperire a culorilor de 95% DCI-P3.

Ambele produse vor fi expuse la standul LG de la IFA 2022, între 2 septembrie şi 6 septembrie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina