JBL a lansat un toc pentru căşti wireless care vine cu ecran tactil

Scris de | 31 august, 2022
JBL a lansat un toc pentru căşti wireless care vine cu ecran tactil

JBL se laudă cu o premieră în aceste zile: primul toc inteligent cu ecran tactil pentru căştile wireless. Produsul se numeşte JBL Tour Pro 2 şi este o pereche de căşti care vine cu acest toc la pachet.

Interfaţa acestui accesoriu pentru încărcare şi transport aminteşte de cea a unui ceas inteligent. JBL Tour Pro 2 sunt căşti wireless, care vin cu anulare adaptivă a zgomotului de fond, ANC customizabil, dar şi o husă special cu panou LED tactil pentru control.

Display-ul respectiv îţi permite să administrezi muzică, să primeşti apeluri, mesaje şi să vezi notificări din social media fără să pui mâna pe telefon. Poţi ajusta şi setările căştilor tot de acolo. Căştile în sine vin cu suport Bluetooth 5.3 LE, au driver de 10 mm, upgrade de la cele de 6.8 mm prezente pe Tour Pro Plus.

JBL promite 40 de ore de autonomie, iar o cască oferă 10 ore de autonomie. Tour Pro aduce 6 microfoane, după model Tour Pro Plus.

Tot JBL a mai lansat căştile Tour One M2, căşti over ear, care vin cu ANC hibrid True Adaptive şi drivere tunate JBL Pro. Şi ele au Bluetooth 5.3 şi oferă până la 30 de ore de autonomie.

Etichete: , , ,

Sursa: The Verge