Logitech a produs o consolă portabilă de jocuri cu Android, bazată pe cloud; Iată cum arată

Scris de | 31 august, 2022
Logitech a produs o consolă portabilă de jocuri cu Android, bazată pe cloud; Iată cum arată

Personal aş fi crezut că suntem la apusul epocii consolelor portabile, mai ales că telefoanele mobile de gaming apar ca ciupercile după ploaie. Succesul lui Nintendo Switch şi spectrul unui succesor inspiră totuşi unele companii, precum Logitech.

Celebrul producător de periferice lucrează cu cei de la Tencent la o consolă de gaming portabilă, cu Android că OS. Zvonacul Evan Blass a partajat câteva imagini cu acest dispozitiv, care se va axa pe cloud gaming. El a fost anunțat la început de lună de către filiala Logitech G şi reprezintă încununarea parteneriatului dintre Logitech G şi Tencent Games, unul dintre cei mai mari producători de jocuri de pe Terra.

Produsul va debuta spre final de an şi vine cu câte două butoane shoulder/trigger în dreapta şi stânga sus. Android nu va fi elementul cheie aici, ci mai degrabă aplicaţiile ce oferă acces la platforme de cloud gaming, că Xbox Cloud Gaming, NVIDIA Geforce NOW sau Google Stadia. Iconul Steam prezent pe ecran în unele din imagini indica şi o contribuie din partea celor de la Valve.

Dispozitivul vine şi cu Wi-Fi şi cu Bluetooth şi ar putea chiar există o versiune cu 5G. Pe lângă butoanele shoulder/trigger, avem parte şi de două thumbstick-uri mai mici decât ne-am obişnuit, 4 butoane de acţiune şi un D Pad. Procesorul are toate şansele să fie un Snapdragon 8+ Gen 1 şi ecranul ar putea fi un AMOLED de 6.5 inch cu refresh rate de 120 Hz.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina