Disney ar urma să introducă funcții de cumpărături în aplicația Disney+

Scris de | 1 septembrie, 2022
Disney ar urma să introducă funcții de cumpărături în aplicația Disney+

Disney este în căutarea unor modalități de a-i face pe utilizatorii de Disney+ să cumpere bunuri și accesorii oficiale, prin scanarea unui cod QR în aplicația Disney+, se arată într-un nou raport realizat de Wall Street Journal. Scanarea respectivului cod QR ar trimite utilizatorii către site-ul oficial al companiei, de unde vor putea face cumpărături. Mai mult, se pare că Disney plănuiește introducerea acestei funcții până la sfârșitul anului, și vor putea fi cumpărate inclusiv produse speciale, destinate exclusiv abonaților Disney+, precum o jucărie a Darksaber-ului mânuit de Mando în serialul The Mandalorian.

Aceasta ar fi o nouă metodă de venit pentru Disney, în contextul în care compania tocmai a anunțat creșteri de prețuri pentru piața din Statele Unite, care vor fi aplicate din decembrie. Tot atunci, The Mouse House plănuiește să lanseze un plan în valoare de 7,99 de dolari pe lună, care va include și reclame, cu o limită de 4 minute de reclame pe oră.

Raportul celor de la Wall Street Journal mai arată și că Disney ar plănui să introducă un abonament similar cu Amazon Prime, care să ofere acces special și reduceri la diferite alte servicii ale companiei, precum parcurile tematice, resorturile, discount-uri pentru magazinul oficial și bineînțeles că și accesul la serviciul de streaming ar fi inclus aici. Este o tactică pe care o aplică deja alți giganți, precum sus-numitul Amazon, dar și Apple, care oferă Apple TV+ ca parte din abonamentul său Apple One, în timp ce Walmart a adăugat recent în programul său de membri Walmart+ accesul la serviciul de streaming Paramount+.

Etichete: , , , , , , ,