Philips prezintă noi soundbar-uri și boxe Fidelio, alături de noi perechi de căști

Scris de | 1 septembrie, 2022
Philips prezintă noi soundbar-uri și boxe Fidelio, alături de noi perechi de căști

Philips Sound lansează o selecție de căști, soundbar-uri și boxe, cu un control și instalare ușoară cu ajutorul aplicației Philips Sound: patru noi soundbar-uri Philips și noile boxe Fidelio FS1. Împreună cu acestea, trei noi modele de căști, fiecare destinat unui public specific, măresc gama Philips: o cască sport cu conducție osoasă, o cască cu conducție osoasă dedicată copiilor și o cască pentru muncă și pentru divertisment.

Philips Fidelio (FS1)

Noul Fidelio Home Sound System a fost deja apreciat de critici, de cinefili și de iubitorii de muzică. Modelul FB1 7.1.2 a câștigat recent premiul EISA 2022/23 Integrated Soundbar Award. Boxa FS1 se alătură soundbar-ului FB1 și subwoofer-ului FW1, oferind aceeași combinație de design, materiale și performanțe, cu instalare ușoară și flexibilitate pentru construirea sistemului. FS1 include un tweeter de 1″, un difuzor de 2,5″ montat în partea superioară, un difuzor pentru frecvențe joase de 3,5″ cu două radiatoare pasive și iluminare cu LED-uri pentru Ambilight, toate în incinta sa compactă.   

FS1 poate fi utilizat ca difuzor cu trei căi – fie ca o singură unitate, fie ca o pereche stereo – datorită includerii unui tweeter, a unui difuzor de medii și a unui difuzor de bas, sau poate fi comutat automat în modul cu două căi plus un difuzor Dolby Atmos dedicat atunci când este utilizat ca satelit al unui sistem AV.

Difuzorul FS1 poate fi, de asemenea, utilizat ca extensie pentru canalele audio stânga și dreapta atunci când este asociat cu un televizor Ambilight compatibil care are rolul de canal central, menținând dialogul precis și extinzând spectrul sonor. Având la bază tehnologia premiată și de înaltă calitate DTS Play-Fi multi-room, sistemul Fidelio AV oferă diferite aranjamente pentru soundbar-ul FB1, subwoofer-ul FW1 și difuzorul FS1, până la o combinație care oferă performanțe 7.2.4.

Noua gamă de soundbar-uri Philips Sound include patru modele, de la modelul B7207, cu configurația 2.1, până la modelul B8907, cu configurația 3.1.2. Acestea oferă o putere de ieșire mare, subwoofere wireless, posibilitatea de montare pe perete și toate modelele includ pentru prima dată difuzoare pentru frecvențe înalte cu focalizare laterală, adăugate la canalele stânga și dreapta. Primele trei soundbar-uri din gamă includ un canal central dedicat pentru a menține dialogul clar, compatibilitate Dolby Atmos și conectivitate HDMI eARC cu trecere 4K.

Modelul de top B8907 are o putere de ieșire de 720W și difuzoare dedicate Dolby Atmos ce crează o experiență cu adevărat cinematică. Conectivitatea DTS Play-Fi permite extinderea aranjamentului 3.1.2 la 5.1.2 prin adăugarea boxelor Play-Fi compatibile.

Următorul model din gamă este B8507, perechea ideală pentru televizorul Philips „The One”, care urmează un concept similar, incluzând conectivitatea și toate caracteristicile esențiale. În combinație cu performanța sonoră excelentă și un preț competitiv, B8507 este compatibil atât cu Dolby Atmos, cât și cu DTS Play-Fi, iar în plus dispune de o putere de ieșire de 600 de wați.

Cel de-al treilea soundbar este B7807 care include și el un canal central dedicat, difuzoare laterale pentru frecvențe înalte, un subwoofer wireless de 8”, putere de ieșire 620W, compatibilitate Dolby Atmos și control prin Philips Easylink.

Ultimul model din gamă este B7207 2.1 ce oferă o putere maximă de 520W, compatibilitate Dolby Digital, conectivitate HDMI ARC și difuzoare pentru frecvențe înalte.

Noile căști Philips

Philips a lansat o nouă pereche de căști sport wireless, A7607, de tip open-ear și cu conducție osoasă, acestea fiind influențate de parteneriatul dintre Philips Sound și echipa de ciclism și patinaj Jumbo Visma. Rezistent la apă și praf, certificat IP66, A7607 este primul model Philips cu design open-ear care include un microfon cu conducție osoasă pentru a elimina vântul și alte zgomote de fond deranjante, făcând astfel ca apelurile în mișcare să fie clare.

Autonomia este de 9 ore, iar 15 minute de încărcare prin portul magnetic rezistent la umezeală oferă o oră de utilizare. Designul open-ear oferă calitate audio excelentă și siguranță prin abilitatea de a auzi mediul înconjurător. O bandă LED integrată roșie conferă o vizibilitate mai bună a utilizatorului pe timp de noapte.

Modelul Philips K4607 cu design open-ear este dedicat copiilor și protejează urechile sensibile de volumul înalt, permițând celor mici să audă sunetele mediului înconjurător și să poarte conversații fără a întrerupe audiția. Învățământul la distanță este posibil datorită microfonului încorporat. Standardul Bluetooth 5.2 garantează o conectivitate excelentă și o autonomie de peste 5 ore. Design-ul open-ear și banda ajustabilă pentru gât conferă o utilizare sigură fără riscul de a le pierde atunci când copiii sunt în mișcare. O aplicație de control al volumului permite monitorizarea produsului atunci când este utilizat.

În fine, modelul Philips H8507 a fost conceput pentru utilizatorii care au adoptat modul hibrid de lucru, de la birou sau de acasă și care vor o pereche de căști care să răspundă nevoilor pentru muncă și divertisment. Au difuzoare de 40mm și un sistem de anulare a zgomotului Noise Cancelling Pro, iar datorită microfonului detașabil, utilizatorii vor putea fi auziți clar de către ceilalți.

Un adaptor Bluetooth pre-conectat permite un schimb ușor între device-uri, în timp ce tehnologia multipoint permite conectarea atât la computer, cât și la telefon în același timp, pentru a comuta ușor între muzică și apeluri, fără a fi nevoie ca utilizatorii să se reconecteze. Bateria are o autonomie de 55 de ore, iar o lumină roșie opțională permite familiei sau colegilor să știe că utilizatorii sunt într-un apel.

Produsele Philips Sound vor fi disponibile în România începând din septembrie 2022.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , ,