Xiaomi 12S Ultra depășește iPhone 13 Pro Max în clasamentul DxOMark

Scris de | 2 septembrie, 2022
Xiaomi 12S Ultra depășește iPhone 13 Pro Max în clasamentul DxOMark

În iulie, Xiaomi și-a lansat cel mai puternic smartphone, Xiaomi 12S Ultra, un dispozitv lăudat de cei care au putut pune mână pe dispozitiv pentru performanța camerei sale. Reamitim că Xiaomi 12S Ultra va fi disponibil doar pentru piața chineză, dar noi am reușit să avem un hands on cu dispozitivul la scurt timp după lansarea oficială. 

DxOMark a testat camera, iar acum dispozitivul apare în topul publicației. Xiaomi 122 Ultra a reușt să ocupe locul cinci în clasamentul global al DxOMark pentru camererele de smartphone-uri, obținând 138 de puncte în test. Astfel, producătorul chinez a eliminat iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max din Top 5, ambele au obținut un punctaj de numai 137 de puncte.

Xiaomi 12S Ultra pune accentul pe cameră, având o insulă foto cu o 4 camere pe spate, un senzor de 50 de megapixeli, o cameră ultrawide de 48 de megapixeli, un senzor periscopic de 48 megapixeli și o cameră TOF pentru adâncime.

Dispozitivul este lăudat în sumarul recenziei DxOMark pentru calitatea sa generală în majoritatea scenariilor de utilizare, dar și pentru versatilitatea sa datorită senzorilor multipli. Imaginile de noapte sunt, de asemenea, un punct forte, iar camera cu zoom oferă imagini bune la distanță. Publicația remarcă și o performanță bună în modul video, cu un dynamic range extins, o redare naturală a texturii și o expunere bună.

Sunt și câteva aspecte negative pe care DxOMark le remarcă, între care și previzualizarea imaginii diferită față de captura finală. Recenzia completă nu a fost încă publicată, dar detalii puteți vedea aici, iar clasamentul celor mai bune camere de smartphone-uri poate fi consultat aici

Etichete: , , ,