IFA 2022: Lenovo Glasses T1 este o pereche de ochelari smart cu rol de afişaj multimedia

Scris de | 3 septembrie, 2022
IFA 2022: Lenovo Glasses T1 este o pereche de ochelari smart cu rol de afişaj multimedia

Lenovo nu a venit doar cu laptopuri şi monitoare de gaming la IFA 2022, ci şi cu o pereche de ochelari smart. Se numeşte Lenovo Glasses T1 şi are rol de ecran purtabil conectat la computere şi telefoane.

Trebuie spus din capul locului că aici nu vorbim despre o pereche de ochelari cu AR, ci mai degrabă de un ecran purtat pe cap şi care afişează conţinut preluat de pe PC sau telefon. Vorbim despre un set de display-uri micro-OLED cu rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli), cât un ecran pentru fiecare ochi.

Avem şi difuzoare integrate cu certificare TUV Low Blue Light. Compania afirmă că există şi o opţiune cu lentile cu dioptrii. Spre deosebire de ochelarii Lenovo ThinkReality, lansaţi pentru utilizatorii enterprise, aici nu se petrece vreo procesare pe dispozitiv, deci nu avem nici tracking pentru mâinile utilizatorului sau alte funcţii de genul.

Totul e controlat de terminalul la care conectaţi ochelarii. Lenovo Glasses T1 se vor conecta via USB-C la terminale cu Windows, Mac şi Android. Este inclus la pachet un adaptor Lightning pentru iPhone. Încă nu avem preţ, dar nu cred că ar trebui să fie prea mare, poate câteva sute de euro.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina