Apple Airpods Pro 2 anulează mai bine zgomotul din fundal și au o autonomie mai mare

Scris de | 7 septembrie, 2022
Apple Airpods Pro 2 anulează mai bine zgomotul din fundal și au o autonomie mai mare

A doua generație de Airpods Pro a fost anunțată, cu un nou codec wireless losless și o durată de viață a bateriei îmbunătățită. Apple Airpods Pro 2 vor fi disponibile începând cu 23 septembrie în SUA și vor costa 249 USD.

La evenimentul Apple din această seară, au debutat și noile Airpods Pro, căști cu design similar, dar care au văzut totuși schimbări fine vizuale, de la grilele difuzoarelor, tija și alte aspecte minore care au trecut printr-o rafinare.

Carcasa de încărcare a fost revizuită și acum i se poate atașa un șnur de prindere, plus că acum poate fi încărcată cu ajutorul încărcătorului de la Apple Watch. Are totodată și un difuzor mai mare, un aspect excelent dacă alegi să cauți unde ai pierdut căștile și vei folosi aplicația Find My Device.

Deși noile Airpods au în sine același design de bază, acum vin și cu noi dopuri pentru urechi, iar tijele include acum și alte comenzi tactile.

Apple spune că noul model Pro au o durată de viață mai extinsă a bateriei și vor rezista până la șase ore cu o singură încărcare, în timp ce cărcasa de ăncărcare va permite până la 30 de ore de utilizare și poate fi gravată cu Memoji.

Noile Airpods Pro au procesor actualizat de procesare avansată audio, iar Apple spune că poate oferi o anulare a zgomotului de fond de două ori mai bine față de modelul anterior. Include și un mod Transparency, reproducerea muzicii și sunet de 48 kHz special pentru SharePlay.

Preț și disponibilitate Apple Airpods Pro 2

Airpods Pro de noua generație vor costa 249 USD și vor fi disponibile din 23 septembrie în SUA. Vă ținem la curent cu disponibilitatea locală.

Etichete: , , ,