ASUS ROG Phone 6 va primi o ediţie Batman; Iată cum arată

Scris de | 11 septembrie, 2022
ASUS ROG Phone 6 va primi o ediţie Batman; Iată cum arată

ASUS a lansat unul dintre primele telefoane cu procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, ASUS ROG Phone 6 în această vară. A primit şi o variantă Pro, iar în curând va primi o variantă D, cu procesor Dimensity 9000+ la interior, dar şi o ediţie specială, ASUS ROG Phone 6 Batman Edition.

ASUS a dezvăluit ROG Phone 6 şi ROG Phone 6 Pro în iulie şi în curând va anunţa o versiune Batman Edition, disponibilă pe negru. Are „Batman” imprimat sub logo-ul ASUS ROG şi va sosi cu teme şi skin-uri Batman, în vreme ce păstrează specificaţiile modelului clasic. Telefonul vine într-o perioadă în care nu avem vreun serial, film sau joc Batman disponibil, de aceea sosirea sa e atipică. Va include un ecran AMOLED de 6.78 inch cu refresh rate de 165 Hz, 8 sau 12 sau 16 GB RAM şi până la 512 GB stocare UFS 3.1.

Are şi suport pentru stocare NTFS, vine cu o cameră principală de 50 MP, una de 13 MP ultrawide şi una de 5 MP Macro. Filmează în 8K şi aduce o cameră de 12 MP frontală, difuzoare stereo cu amplificatoare, 5G şi Wi-Fi 6. Dispune de cititor de amprente optic integrat în ecran şi foloseşte o baterie de 6000 mAh, care se încarcă la 65W. Pentru gaming avem o consolă specială cu tuning, butoane laterale de gaming şi răcire avansată.

Între timp îl aşteptăm pe ASUS ROG Phone 6D Ultimate, cu procesor Dimensity 9000+ disponibil pe 19 septembrie.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena