Xiaomi a lansat un proiector compact şi portabil capabil de gaming: Xiaomi Projector Mini

Scris de | 15 septembrie, 2022
Xiaomi a lansat un proiector compact şi portabil capabil de gaming: Xiaomi Projector Mini

Xiaomi a lansat un proiector portabil, pe care îl poţi lua cu tine oriunde şi are marele avantaj că e priceput şi la gaming. Se numeşte Xiaomi Projector Mini şi aduce latenţa de 40 de ms în mod gaming. Cântăreşte doar 1.2 kilograme şi e disponibil în China pentru început.

Autonomia sa este de 2 ore cu utilizare medie şi Xiaomi Projector Mini aduce şi suport pentru asistentul vocal Xiao Ai. Vine cu rezoluţie 720p, ceea ce nu e chiar încurajator pentru gaming şi un throw ratio de 1.2:1. Ratio-ul de casting este de 16:9. Dispozitvul are sursă de iluminare LED şi luminozitate maximă de 250 ANSI lumens. Sursa de lumină ar trebui să aibă o viaţă de 20.000 de ore. Projector Mini este portabil şi compact, măsurând 95 x 98 x 153 mm şi cântărind 1.2 kilograme.

Procesorul său este un Amlogic T972 şi e însoţit de 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Dispozitivul are integrate şi difuzoare de 3.8 cm şi 8W, iar printre funcţiile sale smart se numără un mod Low Blue Light şi autofocalizare. Imaginea se poate ajusta cu un keystone correction în 4 puncte, iar pe partea de conectivitate avem HDMI, USB 2.0 şi jack audio de 3.5 mm. Poţi conecta telefonul la acest gadget cu o singură atingere mulţumită NFC.

Produsul se vinde chiar acum la preţul de 404 dolari şi nu e clar când va sosi pe plan internaţional.

Etichete: , ,

Sursa: Notebookcheck