GTA 6: Primele clipuri video cu gameplay-ul au „scăpat” pe internet. În ce oraș va fi situată acțiunea

Scris de | 19 septembrie, 2022
GTA 6: Primele clipuri video cu gameplay-ul au „scăpat” pe internet. În ce oraș va fi situată acțiunea
FOTO via Captură YouTube

Unul dintre cele mai așteptate jocuri din toate timpurile Grand Theft Auto 6, apare pentru prima dată pe internet după ani de zile de speculații despre locație, personaje sau perioadă. Rockstar a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că lucrează la cea mai nouă versiune din celebra serie, cea care este cunoscută, cu siguranță, de orice gamer, iar primele imagini cu gamplay-ul au ajuns pe internet, în urma unui leak destul de mare.

Deși cele mai multe dintre clipurile video cu pricina au fost deja dezactivate, au mai rămas unele dintre ele, suficiente cât să ne facem o primă idee despre noul joc. Evident, nu este nimic confirmat în acest moment, însă eforturile Take Two de a le „da jos” de pe YouTube sau alte platforme video nu fac decât să ne confirme ideea că acestea sunt, cel mai probabil, veridice. Iar unul dintre primele „spoilere” de care avem parte duce către un gameplay divizat între două personaje principale, un bărbat și o femeie. Însă nu este clar încă dacă va fi unul bazat pe comutarea constantă între acestea două, precum am avut în cazul GTA 5, cu Franklin, Trevor și Michael, sau dacă va trebui să decizi de la bun început cu cine alegi să joci, vezi cazul Assassin’s Creed Odyssey cu Alexios și Kassandra.

GTA 6: Locație

Un alt lucru care a fost intens speculat despre noul titlu din serie este locația în care va avea loc acțiunea. Și din câte ne dăm seama din aceste leak-uri, orașul ales pentru GTA 6 este niciunul altul decât Vice City, celebra reimaginare a Miami-ului anilor ’80. Ar fi pentru prima dată dupa mai bine de 16 ani în care împătimiții de GTA ar putea vizita din nou acest superb setting. Însă ca în cazul tuturor zvonurilor pe care le vedem pe internet, trebuie să avem grijă să nu credem că tot ce zboară se și mănâncă. Până la un anunț oficial al Rockstar Games, o mulțime de lucruri se mai pot schimba, așa cum este cazul cu orice joc care se află în fazele timpurii ale dezvoltării.

GTA 6: Variantă de PC încă de la lansare

Un alt lucru de care ne puteam da seama din clipurile video care au apărut online este faptul că înregistrarea propriu-zisă a gameplay-ului are loc pe PC, deci este destul de clar că vom vedea o variantă pentru această platformă chiar de la lansare. Deși pare logic ce am scris mai devreme, nu trebuie să uităm faptul că, timp de doi ani, GTA 5 a fost un titlu exclusiv pentru consolele vremurilor respective, în speță PlayStation 3 și Xbox 360.

Dacă vrei să vezi mai multe clipuri video cu GTA 6 ar cam trebui să te grăbești, deoarece este normal ca acestea să fie „vânate” de către dezvoltator și dezactivate în consecință. Un alt lucru interesant în legătură cu ele este faptul că Rockstar este o companie recunoscută pentru lipsa de „leaks”, imaginile cu GTA 6 fiind primele care „scapă” pe internet fără voia acesteia.

Mai multe imagini cu GTA 6 găsești aici, însă nu este clar încă cât vor mai rezista pe internet.

Etichete: , , , , , , , , ,