Google Pixel Watch are o scăpare de culori, preţ, specificaţii

Scris de | 20 septembrie, 2022
Google Pixel Watch are o scăpare de culori, preţ, specificaţii

Pe 6 octombrie Google va prezenta telefoanele Pixel 7, alături de un ceas Google Pixel Watch. Azi apare preţul său, variantele de culoare şi specificaţiile terminalului. Produsul va sosi pe negru, argintiu şi auriu.

Este primul ceas Google din seria Pixel şi va aduce un design minimalist. Aflăm că acest purtabil va costa 350 de dolari pentru ediţia cu Bluetooth şi Wi-Fi. Cea celulară va costa cu 50 de dolari mai mult, adică 400 de dolari. Pixel Watch a fost văzut recent la încheietura CEO-ului Google, Sundar Pichai, deci ştim la ce să ne aşteptăm. Smarwatch-ul are un cadran circular, cu muchii foarte înguste şi un corp fabricat din oţel inoxidabil reciclat.

Va rula o nouă ediţie de WearOS şi va fi compatibil doar cu terminale Android. Nuanţele mai sus menţionate se vor găsi şi pe Pixel 7 şi Pixel 7 Pro. Posibil să vedem şi multiple materiale pentru curele: piele, material textil şi silicon. Zvonurile afirmă că acest smartwatch va avea o autonomie limitată şi un chipset ceva mai vechi, produs de Samsung. Se va bate mai degrabă cu Apple Watch SE 2 decât cu un Apple Watch Series 8 sau Apple Watch Ultra.

Se va duela şi Galaxy Watch 5, mai ales că ambele au WearOS la bord. Specificaţiile vor include un ecran OLED, procesor Exynos 9110 alături de 1.5 sau 2 GB RAM.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina