Dyson a organizat primul său eveniment în România. Efectul Coandă, esențial pentru starul show-ului, Dyson Airwrap

Scris de | 23 septembrie, 2022
Dyson a organizat primul său eveniment în România. Efectul Coandă, esențial pentru starul show-ului, Dyson Airwrap

Dyson a organizat primul său eveniment în România, dedicat tehnologiei de ultimă generație în îngrijirea și coafarea părului. În cadrul evenimentului, Steve Williamson (foto jos), Lead Haircare Development Engineer în cadrul Dyson, a prezentat tehnologia Dyson de îngrijire a părului și inovația din spatele produselor de îngrijire personală, marcând lansarea noii generații de aparate de coafat Dyson Airwrap, reproiectată pentru o stilizare mai rapidă și mai ușoară a părului, fără căldură extremă, grație îmbunătățirii fluxului de aer Coandă.

Evenimentul a oferit ocazia participanților să descopere noul Dyson Airwrap în cadrul unui master-class susținut de hairstiliștii George Cozma și Adonis Enache, ambasadori ai brandului în România, precum și să testeze toate cele trei produse de îngrijire a părului de la Dyson – uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și noul aparat de coafat Airwrap.

„Majoritatea instrumentelor de coafare ignoră faptul că tipurile de păr sunt foarte diferite – un accesoriu care funcționează pentru un tip de păr, ar putea fi nepotrivit pentru altul. Progresele aduse aparatului de coafat Dyson Airwrap se bazează pe succesul predecesorului său, prin activități de cercetare constante, teste ale utilizatorilor yși progrese în dinamica computerizată a fluidelor. Rezultatul: bare de ondulare cu schimbare a direcției pentru o ondulare mai rapidă și mai ușoară, accesorii tip perii reproiectate pentru o definire mai precisă și un uscător complet nou de netezire, bazat pe efectul Coandă, cu dublă întrebuințare. Capacitatea noastră de a controla fluxul de aer oferă performanțe îmbunătățite ale efectului Coandă, ce permite ondularea, definirea și ascunderea firelor rebele – fără căldură extremă”, a menționat James Dyson, Inginer Șef și Fondator Dyson.

Toți cei interesați de produsele brandului pot vedea și testa noul Dyson Airwrap, împreună cu uscătorul de păr Supersonic și placa de păr Corrale, precum și renumitele aspiratoare verticale fără fir și purificatoarele de aer de ultimă generație, în primul magazin de prezentare deschis în România, la începutul lunii august. Astfel, magazinul de tip pop-up din incinta AFI Cotroceni din București, cu o suprafață de 18 m2, pune la dispoziția pasionaților de îngrijire a părului, precum și de igienizare a locuinței și a îmbunătățirii calității aerului cele mai recente produse ale companiei.

Etichete: , , , ,