Logitech G Cloud este o consolă portabilă cu ecran de 7 inch, 12 ore de autonomie

Scris de | 23 septembrie, 2022
Logitech G Cloud este o consolă portabilă cu ecran de 7 inch, 12 ore de autonomie

După câteva scăpări, dar nu aşa multe cum ne-am fi aşteptat, Logitech a prezentat o consolă portabilă cunoscută ca Logitech G Cloud. Acest portabil de gaming are ecran de 7 inch cu rezoluţie Full HD şi promite peste 12 ore de autonomie. Avem detalii mai jos.

Viitorul e în cloud, ştim asta de ceva vreme şi o ştie şi Logitech. Particula „Cloud” din numele de aici nu este o coincidenţă, chiar avem un dispozitiv care se axează pe cloud gaming. Consola e gândită pentru gaming în Xbox Cloud Gaming şi NVIDIA GeForce NOW şi văd că şi Steam e suportat. Probabil şi Google Stadia şi Amazon Luna în curând. Google Play Store e de asemenea la bord, dar nu vă aşteptaţi la prea mult gaming pe device, el având doar un procesor Qualcomm Snapdragon 720G.

Mai are şi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi slot microSD. Bateria de 23.1 Wh oferă peste 12 ore de funcţionare, iar încărcarea se face în 2.5 ore via USB-C. Găsim şi un jack de 3.5 mm la bord, suport Bluetooth 5.1, dar şi difuzoare stereo. Produsul are un ecran LCD de 7 inch la bord, cu rezoluţie 1080p şi cu promisiunea a 450 de nits de luminozitate. Are şi suport multitouch şi refresh rate de 60 Hz. Mă aşteptam la 120 Hz, mai ales că GeForce NOW suportă aşa ceva. Pe partea de conectivitate primim Wi-Fi 5, dar din păcate nu şi 4G sau 5G.

Logitech G Cloud vine cu stick-uri analogice dreapta şi stânga, butoane trigger, D Pad şi butoane de acţiune. Primim şi feedback haptic şi giroscop, iar gadgetul cântăreşte 463 de grame. E foarte uşor pe lângă Steam Deck-ul de 669 grame, dar mai greu decât Nintendo Switch OLED, cel care are 398 de grame.

Costă 350 de dolari pe Amazon SUA şi va fi disponibil de pe 18 octombrie.

Etichete: , , , ,