Telefonul pliabil vivo X Fold+ se lansează pe 26 septembrie; Are procesor Snapdragon 8+ Gen 1

Scris de | 24 septembrie, 2022
Telefonul pliabil vivo X Fold+ se lansează pe 26 septembrie; Are procesor Snapdragon 8+ Gen 1

După o sumedenie de teasere, vivo a confirmat în sfârşit data la care va dezvălui noul său telefon pliabil, vivo X Fold+. Ne punem speranţe în acest model, deoarece predecesorul său nu a ajuns în Europa, dar el ar putea să o facă.

vivo X Fold+ va sosi pe 26 septembie, având la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Va sosi pe roşu, abordare atipică pentru un telefon pliabil, mai ales unul cu diagonală mare ca Galaxy Z Fold 4. În postările teaser am aflat şi că pliabilul va sosi cu încărcare la 80W, un salt pozitiv de la 66W pe X Fold. vivo a lucrat mult la o interfaţă proprietară pentru acest pliabil şi are deja peste 5000 de aplicaţii optimizate pentru UI-ul OriginOS Ocean.

Aşa cum vedem în teasere noul telefon va avea un spate acoperit cu imitaţie de piele. Se numeşte „Huaxia Red” şi e promovat ca un simbol al progresului şi dezvoltării. Pe lângă procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 vom avea la bord şi 12 GB RAM, 512 GB stocare şi o baterie de 4730 mAh. Se va încărca wireless la 50W, după modelul lui vivo X80 Pro. Ecranul va avea un refresh rate de 120 Hz şi va păstra probabil diagonala de aproximativ 8.03 inch, plus va aduce optica Zeiss.

Primul X fold nu a ieşit din China şi nici nu par să fie planuri în această direcţie. Atunci când a debutat în aprilie costa în jur de 1200 de dolari.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena