Varianta Pro Max a iPhone-ului ar urma să fie înlocuită de iPhone 15 Ultra. Va fi cea mai mare schimbare de design de la iPhone 12 încoace

Scris de | 26 septembrie, 2022
Varianta Pro Max a iPhone-ului ar urma să fie înlocuită de iPhone 15 Ultra. Va fi cea mai mare schimbare de design de la iPhone 12 încoace

Variantele de iPhone de anul următor ar urma să renunțe la titulatura „Pro Max” din nume, și să treacă la denumirea de „Ultra”, conform lui Mark Gurman, reporterul Bloomberg. De asemenea, cel mai puternic și mai mare iPhone ar urma să treacă și prin cea mai mare schimbare de design de la iPhone 12 încoace, de la introducerea acelui model de cameră asimetrică pe spate. Tot conform lui Gurman, aceasta ar include și folosirea unui USB-C pentru încărcare, alături de alte „schimbări majore”.

Nu va fi prima oară când telefoanele Apple trec printr-o modificare de branding. În primii ani de viață ai iPhone-urilor, când telefoanele treceau prin update-uri semnificative la fiecare doi ani, se remarca și existența unui model „S”. Din 2019, Apple a diferențiat iPhone-urile „simple” de cele „Pro”, introducând această nouă gamă pentru smartphone-urile sale cu specificații mai bune. De asemenea, acest an a marcat revenirea brandului „Plus” pe care Apple nu l-a mai folosit din 2017.

Deși iPhone 14 abia a ieșit pe porțile fabricilor companiei din Cupertino, zvonurile despre iPhone 15 încep deja să se adune. Mark Gurman a spus și că Apple se pregătește să introducă portul USB-C pe telefoanele sale, înainte ca acest lucru să devină obligatoriu în Uniunea Europeană, în 2024. De asemenea, Ross Young a sugerat că toate modelele de iPhone 15 vor beneficia de Dynamic Island anul viitor, inovația implementată de Apple doar pe modelele Pro din 2022.

În ceea ce privește viitorul apropiat, Gurman a mai scris că gigantul american nu ar mai urma să țină încă un eveniment în această toamnă. În schimb, noile sale modele de Mac mini, MacBook Pro și iPad Pro ar urma să fie anunțate printr-o serie de comunicate de presă, până la sfârșitul anului.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: iPhone 15 'Ultra' could replace next year's Pro Max model