vivo este sponsor oficial al FIFA World Cup Qatar 2022

Scris de | 27 septembrie, 2022
vivo este sponsor oficial al FIFA World Cup Qatar 2022

vivo a fost numit partener oficial şi sponsor al competiţiei FIFA World Cup Qatar 2022. Competiţia va începe pe 20 noiembrie 2022, iar vivo şi-a asigurat din 2017 un parteneriat şi sponsorizare alături de FIFA timp de 6 ani.

FIFA vede în creatorul lui X80 Pro şi X Fold+ o modalitate de a se conecta cu fanii internaţionali ai fotbalului, cei pasionaţi de acest sport. Acest anunţ legat de parteneriat a venit ieri, în cadrul debutului telefonului pliabil vivo X Fold+. El va fi prezent peste tot la meciurile din Qatar, în mâna fotbaliştilor, pe postere, în mâna influencerilor. Şi staff-ul de la eveniment va fi dotat cu aceste tipuri de telefoane.

vivo operează acum în peste 60 de ţări şi reguni de pe glob, iar mulţumită nui public estimat la 5 miliarde de persoane pentru FIFA world Cup 2022. Compania are 400 de milioane de utilizatori activi la nivel global şi doreşte o lărgire a publicului. A fost şi o coindidenta ieri: odată cu anunţul legat de parteneriatul cu vivo a avut loc şi aniversarea a 118 ani de existenţa FIFA. Brandul vivo pornea la drum în 2014, că sub-brand al gigantului BBK, de unde provin şi OnePlus, OPPO şi realme.

În ultimii ani compania s-a remarcat prin parteneriatul cu Zeiss, care îi aduce cele mai noi tehnologii, lentile şi pelicule pentru lentile. vivo a fost şi sponsor oficial pentru EURO 2022.

Etichete: , , ,