În sfârşit avem căşti cu monitorizarea pulsului: Anker Soundcore Liberty 4

Scris de | 1 octombrie, 2022
În sfârşit avem căşti cu monitorizarea pulsului: Anker Soundcore Liberty 4

De câţiva ani tot apar zvonuri că Apple şi Samsung lucrează la căşti cu funcţii de fitness şi sănătate, ceva ce nu am mai văzut până acum. Ei bine Anker, companie asociată mai degrabă cu powerbank-urile, adaptoarele şi perifericele tocmai a lansat căştile Soundcore Liberty 4, cu această funcţionalitate.

Soundcore este un sub-brand Anker, care a dezvăluit mai multe produse audio în ultima vreme. Cel mai nou este perechea de earbuds Liberty 4, care poate monitoriza pulsul. Senzorul de puls se află în bud-ul drept, deci va trebui să îl purtaţi neapărat pe acela pentru a avea acces la funcţie. Mai mult de atât, poate măsura nivelul de oxigen din sânge şi când va face asta va emite o lumină roşie. Soundcore nu a dezvăluit certificarea IP de aici, dar ştim că există totuşi o rezistenţă la apă.

Soundcore a implementat un algoritm care poate tuna funcţia Spatial Audio în funcţie de situaţie: priveşti un film, asculţi muzică, te joci. Există şi Dynamic Head Tracking, iar giroscopul ajută la asigurarea faptului că sunetul te înconjoară mereu. Anker Soundcore Liberty 4 oferă anulare de zgomot adaptivă, care ajustează automat nivelurile de anulare în funcţie de sunetele din jur. Autonomia este de până la 9 ore cu o singură încărcare şi ajunge la un total de 28 de ore cu tot cu tocul în care stau căştile.

Cu Spatial Audio autonomia scade la 5 ore pentru căşti şi 15 ore pentru toc. Cu ANC scade la 7 şi 24 ore. Există şi încărcare rapidă: Soundcore primeşte 3 ore de utilizare după 15 minute alimentare. Avem parte şi de conectivitate multipoint, care îţi permite să faci pairing cu computerul şi telefonul simultan via Bluetooth. Costă 150 de dolari şi vine pe alb sau negru.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget