EA Sports lansează FIFA 23: mai multe ligi feminine, grafică realistă cu HyperMotion 2

Scris de | 2 octombrie, 2022
EA Sports lansează FIFA 23: mai multe ligi feminine, grafică realistă cu HyperMotion 2

Ca în fiecare an, toamna ne aduce un nou joc FIFA, de această dată FIFA 23. El vine de la EA Sports şi este produs în bună parte de către EA România, alături de EA Vancouver. Jocul aduce extra ligi feminine, competiţii internaţionale şi noua tehnologie de gameplay HyperMotion 2.

FIFA 23 este disponibil pe PS5 şi Xbox Series X, dar şi pe PC şi Nintendo Switch, plus consolele last gen, Xbox One şi PS4. Include peste 300 de parteneri, 19.000 de jucători, 700 de echipe şi 100 de stadioane. Vă aşteaptă 30 de ligi din toată lumea şi veţi putea juca în competiţii ale fotbalului femnin şi masculin din Cupele Mondiale FIFA, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Conmebol Libertadores şi multe altele.

Sunt şi modificări la Ultimate Team, iar Chemistry-ul se schimbă. Acum jucătorii vor fi combinaţi pentru Chemistry în funcţie de club, liga şi natioanlitate, dar vor câştiga Chemistry indiferent de poziţia unde se afla jucătorul în echipă. Nu veţi mai putea schimba manual poziţia, iar fiecare jucător va fi listat pentru până la 3 poziţii. Din acest an echipele de club feminine vor fi disponibile, inclusiv cele franceze şi britanice.

Cat despre HyperMotion 2, această tehnologie aduce mai mult realism pe teren, cu 6000 de animaţii unice, care aduc o replică exactă a mişcării naturale a jucătorului pe durata meciului. FIFA 22 avea 4000 de animaţii noi.

FIFA 23 include şi un World Cup Mode, la fix pentru FIFA World Cup Qatar 2022, din noiembrie şi vom avea şi turneul feminin din 2023. Un mare plus este păstrarea cross platform play-ului văzut în FIFA 22 şi anume posibilitatea de a juca cu cineva de pe PC dacă eşti pe PS5, sau cu cineva de pe Xbox, practic orice platformă. Se întoarce şi Juventus, cu licenţă originală şi îl avem pe Ted Lasso cu Wrexham AFC în acest titlu, preluat din serialul Apple TV+.

FUT 23 vine cu un nou mod de joc, „FUT Moments”, care foloseşte provocări bazate pe scenarii, oferind jucatorilor noi modalităţi de a progresa. Career Mode îl include pe Ted Lasso, care îşi poate conduce echipa spre o finală Champions League, oricât de improbabil pare aşa judecând după serial. VOLTA încă e aici şi primim sunet îmbunătăţit din partea publicului, noi posibilităţi de customizare a avatarului şi mingi colorate dinamic.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,