Acer lansează o gamă de sisteme PC cu cele mai noi procesoare de la Intel

Scris de | 3 octombrie, 2022
Acer lansează o gamă de sisteme PC cu cele mai noi procesoare de la Intel

Acer a anunțat recent suportul pentru noile procesoare Intel Core din a 13-a generație pe desktop-urile din seria Predator Orion 7000 (PO7-650), îmbunătățind experiența de joc pe PC a utilizatorilor.

Predator Orion 7000 – actualizat cu procesoare Intel Core din a 13-a generație

Platforma de gaming Predator Orion 7000 continuă să ofere performanță bună pentru a satisface cerințele jucătorilor și ale celor mai noi jocuri, precum și acces nelimitat la sute de jocuri cu o lună de Xbox Game Pass Ultimate inclus. PC-urile cu Windows 11 care pot fi actualizate au fost îmbunătățite cu procesoare Intel Core i9-13900K până la procesoarele desktop.

Cu noua arhitectură hibridă, procesoarele Intel Core din a 13-a generație permit jucătorilor și creatorilor să facă mai multe lucruri deodată, cu capacitățile lor de calcul și de multitasking mai eficient.

Predator Orion 7000 dispune, de asemenea, de grafică până la NVIDIA GeForce RTX seria 3090 și de până la 64 GB de memorie RAM DDR5-4000 pentru imagini și performanțe îmbunătățite. Șasiul compatibil EMI dispune de un panou lateral transparent, din sticlă securizată. Acesta pune în evidență ambianța multicoloră a celor două ventilatoare frontale Predator FrostBlade 2.0 de 140 mm și a unui al treilea ventilator posterior Predator FrostBlade 2.0 de 120 mm care luminează opt LED-uri cu infuzie ARGB.

De asemenea, gamerii beneficiază de flexibilitate pentru a regla iluminarea ARGB, viteza ventilatoarelor și overclocking-ul cu ajutorul software-ului integrat PredatorSense. Dincolo de aspectul estetic, Predator Orion 7000 posedă un management termic care răcește eficient componentele sistemului, prin adăugarea unui cooler cu lichid AIO pentru CPU în completarea celor trei ventilatoare Predator FrostBlade 2.0.

Puterea combinată a controllerului Ethernet 2.5G Intel Killer E3100 și a modulului wireless Intel Wi-Fi Killer Wi-Fi 6E AX211 oferă funcții de rețea optimizate pentru gameri, cum ar fi prioritizarea traficului de rețea și optimizarea conexiunii pentru viteze mai mari și un joc mai receptiv.

În plus, Predator Orion 7000 posedă o mulțime de porturi pentru cele mai noi accesorii de gaming cu trei USB 3.2 Gen 1 Tip A, un USB 3.2 Gen 1 Tip C și două mufe audio în partea superioară. În partea din spate, există trei porturi USB 3.2 Gen 2 Type-A, un USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, două porturi USB 2.0 și trei mufe audio.