Noul joc Need for Speed Unbound are o scăpare, vine cu grafică stil anime

Scris de | 6 octombrie, 2022
Noul joc Need for Speed Unbound are o scăpare, vine cu grafică stil anime

Cea mai nouă scăpare de joc video este cea a unui joc NFS din 2022, pe care EA ni l-ar pregăti pentru o lansare în decembrie 2022. Ce surprinde e grafica tip anime, iar listările online sugerează că vom avea de-a face cu o lansare doar pe consolele de generaţie nouă, ignorându-le pe cele last gen.

Următorul Need for Speed va miza pe o estetică de anime, conform unor scăpări de ecran de pe web. Miercuri, pe 5 octombrie cei de pe subreddit-ul Need for Speed au început să posteze informaţii şi capturi de ecran pentru aşa numitul Need for Speed Unbound. Informaţiile erau preluate de la retailerul japonez Neowing. Era menţionată inclusiv data de lansare: decembrie 2022. Ce e drept EA are un eveniment programat pentru joi, când va oferi extra detalii despre joc.

Site-ul Neowing a inclus 4 capturi de ecran, cu watermark NFS Unbound. Vedem vehicule tunate, cu spoilere mari, cu design realist, dar cu stilizare cel shaded şi stil anime, în special pentru personaje. Se pare că îl vom avea ca personaj în joc pe rapperul A$AP Rocky, dar şi melodii noi de la el include în titlu. De soundtrack se va ocupa Brodinski, un compozitor francez şi DJ. Retailerul japonez menţionează şi întâlniri ale racerilor, itemuri personalizabile, echipamente în ediţie limitată, unele preluate din lumea modei.

Maşinile vor avea milioane de decal-uri şi wrap-uri, plus aspecte customizabile. Neowing a prezentat doar versiunea de PS5 a jocului deocamdată. Jocul a fost dezvoltat de către Criterion Games, care integrează şi ramura Codemasters Cheshire, pe care EA o cumpăra în 2021. Vom afla mai multe în următoarele 24 de ore. Ultimul NFS a fost Heat din 2019.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Polygon