Gamerii îşi pot conecta conturile PlayStation Network cu cele Steam

Scris de | 11 octombrie, 2022
Gamerii îşi pot conecta conturile PlayStation Network cu cele Steam

Sony s-a tot apropiat de gamerii de pe PC în ultimii ani, lansând jocuri hit pe „master race”, după ce au făcut senzaţie pe console. Acum aflăm că gamerii îşi pot conecta conturile PlayStation Network cu cele Steam, iar primul joc care permite asta este Marvel’s Spider-Man.

Titlul a primit pe 10 octombrie un patch care îi adăugă aceasta funcţionalitate. Dovezi cu privire la interconectarea dintre PlayStation Network şi jocurile de pe PC Sony au apărut la început de an, iar acum devin oficiale. O pagină de înregistrare de pe site-ul PlayStation le permite gamerilor să facă o conexiune între conturile lor şi se poate accesa chiar acum. Cine îşi leagă contul Steam de PlayStation Newtork va primi unele itemuri deblocabile, în special în jocuri de la PlayStation Studios.

Gamerii vor primi şi ştiri, update-uri şi oferte de la PlayStation Studios pe PC şi PlayStation. Recompensele primite în cazul lui Marvel’s Spider-Man includ un Resilient Suit pentru Spidey, abilitatea Concussive Blast şi 2 Skill Points. Mişcarea Sony spre PC a fost lentă dar constantă şi am văzut servicii ca PlayStation Now permiţându-ne să jucăm Spidey pe PC spre exemplu cu ceva vreme înainte de lansarea nativă. În ciuda acestei apropieri rămâne acea perioadă tampon între lansările exclusive de pe PS5 şi cele de pe PC. Trebuie să treacă obligatoriu un an între ele.

Sony a anunţat şi dorinţa sa de a lansa 10 jocuri de tip live service, o mişcare care oglindeşte şi strategia Ubisoft din ultima vreme. Sony e chitită să ofere şi crossplay între PC şi PlayStation. E încă departe de Microsoft, care pune semnalul egal între jocurile de Xbox şi variantele de PC.

Etichete: , , , , ,

Sursa: vg247