Motorola moto g72, lansat oficial în România: Preț și specificații

Scris de | 12 octombrie, 2022
Motorola moto g72, lansat oficial în România: Preț și specificații

Motorola a lansat moto g72, un telefon ce realizează fotografii cu detalii bune, cu 108 milioane de pixeli și un display cinematografic cu peste un miliard de culori. Noul membru al gamei moto g încorporează două difuzoare stereo cu tehnologia Dolby Atmos și un procesor puternic, susținut de o baterie cu încărcare rapidă.

Cu moto g72 utilizatorii beneficiază de un senzor principal de 108 MP, cu rezoluție înaltă, care captează de nouă ori mai multă lumină. Se combină astfel nouă pixeli într-un singur pixel mai mare pentru imagini mai luminoase, chiar și în condiții slabe de iluminare.

Moto g72 vine și cu o cameră Ultrawide de 8 MP care permite o încadrare de patru ori mai mare decât un obiectiv standard. În plus, poate detecta adâncimea, lucrând alături de camera principală pentru a estompa automat fundalul (efect bokeh) pentru fotografii de tip portret. În completarea acestui sistem de cameră vine și senzorul Macro Vision, camera dedicată ce permite apropierea de acțiune de cinci ori mai mare.

Ecranul OLED de 6,6″ cu HDR10+ îndeplinește standardele cinematografice pentru acuratețea culorilor, luminozitate și contrast, oferind un aspect mai realist. Pentru o experiență mai captivantă, telefonul are un ecran edge-to-edge și o rată de refresh de până la 120Hz, astfel încât urmărirea conținutului să fie mai fluidă.

Pentru a completa experiența de consum multimedia, Motorola a inclus două difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos, care funcționează și în timpul utilizării căștilor.

În plus, procesorul MediaTek Helio G99 oferă o creștere a eficienței jocurilor cu 20% mulțumită chipset-ului de 6 nm, păstrând durata de viață a bateriei și în cazul jocurilor solicitante.

Moto g72 vine cu o capacitate a bateriei de 5.000 mAh, care îți permite să rămâi conectat întreaga zi. În ceea ce privește alimentarea, TurboPower 30W oferă mai multe ore de viață bateriei în câteva minute.

Disponibilitate

Noul moto g72 va fi disponibil în România la Altex, eMAG și în rețeaua Digi la prețul recomandat de 1499 RON.

Etichete: , , , , , , , , ,