OPPO Reno8 5G, lansat oficial în România

Scris de | 17 octombrie, 2022
OPPO Reno8 5G, lansat oficial în România

OPPO lansează noul Reno8 5G în România, smartphone cu senzori foto mai buni și design atractiv, disponibil, până la finalul lunii octombrie într-un pachet ce include și căștile OPPO Enco Air cadou.

Noul Reno8 5G dispune de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel mai ridicat.

Smartphone-ul dispune de un design unibody care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate. Reno8 5G este disponibil în variantele de culoare Shimmer Gold și Shimmer Black și include OPPO Glow, ce îi conferă un gradient de culoare și nu atrage amprentele.

Reno8 5G include și un display AMOLED cu rată mai mare de refresh, are procesor MediaTek Dimensity 1300 și este echipat cu un sistem de răcire lichidă Super-Conductive Vapor Chamber (VC), pentru o performanță sporită.

De asemenea, cu Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială a bateriei și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce reprezintă de două ori standardul industriei, de 800 de cicluri.

Etichete: , , , , ,