Fanii House of the Dragon au acum un telefon dedicat de la OPPO

Scris de | 20 octombrie, 2022
Fanii House of the Dragon au acum un telefon dedicat de la OPPO

Toată lumea vorbeşte despre cel mai nou serial din universul Game of Thrones, House of the Dragon. Acest prequel va avea ultimul episod difuzat duminică 23 octombrie şi e mai viral ca oricând, pentru disputele din cadrul clanului Targaryen. Ei bine pasionaţii de House of Dragon au acum şi un smartphone dedicat de la OPPO.

E vorba despre un OPPO Reno 8 Pro House of The Dragon Limited Limited Edition. Aşa cum îi spune numele, avem de-a face cu un produs disponibil în ediţie limitată, în număr mic de unităţi. Este gravat cu simbolul casei Targaryen şi vine cu o husă cu model de „solzi” de dragon, mai precis Balerion the Black Dread. Vedem şi un sigiliu auriu, cu dragon cu 3 capete. În cutie găsim şi pop socket auriu/negru în formă de dragon şi până şi cheiţa pentru SIM include un mic dragon la vârful său.

Primiţi şi un breloc cu o emblemă aurie cu un dragon. Poate cel mai interesant cadou din cutie este un ou de dragon, fructul disputei între Rhaenira şi Daemon în al doilea episod din sezon. Tot în cutie găsim şi o proclamaţie scrisă de mână de către regele Viserys I Targaryen, care şi-a petrecut acest sezon descompunându-se. Pentru început telefonul se vinde doar prin retailerul Flipkart din India şi ţinem degetele încrucişate să ajungă şi în Europa.

Din păcate nu avem preţ, dar mă aştept să fie mai piperat decât suma clasică plătită pentru telefon. Apropo de telefon, el (cel non House of the Dragon) se vinde în România la suma de 3999 lei şi vine la pachet cu un încărcător auto de 80W şi o minge de fotbal semnată de Ilie Dumitrescu. Dotările sale includ un ecran de 6.7 inch cu refresh rate de 120 Hz, 8 sau 12 GB RAM şi procesor MediaTek Dimensity 8100 Max şi baterie de 4500 mAh, care se încarcă la 80W.

Are şi camera de 50 MP principală, camera de 8 MP ultrawide, camerea de 2 MP Macro, dar şi cip dedicat pentru procesare foto MariSilicon X Imaging.

Etichete: , , , ,