Xiaomi confirmă lansarea lui Redmi Note 12 în această lună

Scris de | 21 octombrie, 2022
Xiaomi confirmă lansarea lui Redmi Note 12 în această lună

Scăpările lui Redmi Note 12 au început la puţină vreme după ce Redmi Note 11 a devenit oficial la început de an. Am aflat detalii despre CPU, design, camere, iar azi aflăm în sfârşit când va debuta seria de produse.

Un anunţ postat pe reţeaua de socializare chineză Weibo dezvăluie că seria Redmi Note 12 se va lansa în această lună. Ni se promit în poster „două tehnologii majore”, iar una dintre ele este „o premieră globală”. Nu avem prea multe informaţii despre dispozitive, în afara faptului că ar trebui să fie cel puţin 3 în serie: Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 Pro+.

Ele au fost certificate cu viteze de încărcare de 67W, respectiv 120W şi 210W. Zvonurile afirmă că Redmi Note 12 Pro va avea la interior cel mai nou procesor MediaTek, Diemnsity 1080, anunţat în această lună şi considerat un upgrade direct de la Dimensity 920. Vom mai avea şi suport pentru camere de 200 de megapixeli, mulţumită acestui CPU.

E posibil ca o astfel de cameră să apară pentru prima dată pe un telefon de mai puţin de 3000 de lei, după ce a apărut pe Motorola Edge 30 Ultra şi Xiaomi 12T Pro, cu preţuri ceva mai mari. Aşteptam telefoanele Redmi Note 12 cu ecrane AMOLED, muchii plate, baterii mari, culori vii.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena