Xiaomi lansează căști noi cu ANC, dar și un fitness band cu ecran mai mare

Scris de | 21 octombrie, 2022
Xiaomi lansează căști noi cu ANC, dar și un fitness band cu ecran mai mare

Xiaomi vine cu noi produse AIoT în oferta partenerilor oficiali din România. Xiaomi Smart Band 7 Pro, Redmi Buds 4 Pro și Redmi Buds 4 sunt disponibile de astăzi online dar și în Xiaomi Store Sun Plaza București.

Prețuri și disponibilitate în România

Xiaomi Smart Band 7 Pro este disponibil în variantele de culoare Black și Ivory, la prețul recomandat de vânzare de 499.99 lei.

Redmi Buds 4 Pro, în variantele de culoare Midnight Black și Moon White, cu un preț recomandat de vânzare de 499.99 lei.

Redmi Buds 4, în variantele de culoare White și Blue, cu un preț recomandat de vânzare de 299.99 lei.  

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Echipat cu un ecran AMOLED rectangular de 1.64” și cu rezoluție înaltă, Xiaomi Smart Band 7 Pro dispune de o zonă vizuală mai mare, iar ecranul are funcție de auto-reglare a luminozității.

Xiaomi Smart Band 7 Pro monitorizează atât somnul, cât și antrenamentele, prin cele peste 110 moduri sportive. Noutatea adusă este sistemul integrat GNSS, care asigură ceva mai multă acuratețe în detectarea traseelor parcurse. Dispozitivul este rezistent la apă până la 5 ATM, iar bateria sa asigură funcționarea neîntreruptă până la 12 zile. De asemenea, permite primirea de apeluri și mesaje.

La nivel de design, Xiaomi Smart Band 7 Pro dispune de peste 150 de watch face-uri disponibile în aplicație, două culori ale carcasei și multiple variante de curele.  

Redmi Buds 4 Pro și Redmi Buds 4

Redmi Buds 4 Pro au certificare Hi-Res Audio Wireless și suport pentru codecul audio LDAC, ceea ce asigură viteze de transmitere de până la 990 kbs, precum și o rezoluție audio de 96 khz/24 bit sau mai mare.

Redmi Buds 4 Pro sunt dotate cu un nou sistem de drivere dinamice duale, ce asigură o claritate mai mare a sunetelor înalte și un bas mai bogat, într-o gamă variată de genuri muzicale. Redmi Buds 4 Pro au funcție de anulare adaptivă a zgomotelor (ANC), pe trei niveluri (Light, Balanced și Deep), prin intermediul căreia sunetele exterioare sunt anulate cu până la 43 Db.

De asemenea, tehnologia de anulare a zgomotului provocat de vânt a fost îmbunătățită. Și cele 3 microfoane au capabilități de filtrare a zgomotelor externe, pentru a asigura o calitate mai bună a convorbirilor. Redmi Buds 4 Pro au Bluetooth 5.3 și se pot conecta în același timp la două dispozitive. La o singură încărcare, căștile pot fi folosite până la 9 ore și 36 de ore cu ajutorul cutiei. Design-ul este ergonomic, cu margini curbate și o greutate de aproximativ 5 grame, pentru a reduce presiunea din canalul auditiv.

Redmi Buds 4 vin cu 3 niveluri de ANC hibrid, pentru a reduce zgomotul exterior până la 35 Db, dar și cu un algoritm care oferă o calitate mai bună în timpul convorbirilor. Claritatea sunetelor este dată de un driver dinamic de 10 mm și o diafragmă subțire de 0.006 mm. Redmi Buds 4 sunt calibrate și au algoritmi dezvoltați în Xiaomi Acoustic Lab. De asemenea, au rezistență la apă și praf IP54, Bluetooth 5.2 și pot fi folosite până la 6 ore sau 30 de ore cu ajutorul cutiei, la o singură încărcare.

Etichete: , , , ,