The Sims 5 confirmat de Electronic Arts sub numele de cod „Project Rene”

Scris de | 23 octombrie, 2022
The Sims 5 confirmat de Electronic Arts sub numele de cod „Project Rene”

După câteva trailere pentru NFS Unbound, o lansare de FIFA 23 şi NHL 23, acum EA ne pregăteşte ceva mai consistent. E vorba despre un nou joc Sims, urmaşul lui The Sims 4. The Sims 5 este cunoscut sub numele de cod „Project Rene” şi avem detalii despre el mai jos.

În acest moment The Sims 4 e disponibil gratuit pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/ S, Mac şi PC. EA a dezvăluit că lucrează la un nou joc The Sims în cadrul Behind The Sims Summit. Aş fi crezut că vor trece la un joc „as a service”, cum au făcut cu cel de pe mobil. Pe viitor vom avea un AI mai inteligent în joc şi un nivel mai mare de creaţie şi customizare în acest titlu. Dezvoltatorii au prezentat la eveniment noi modalităţi de personalizare, mai ales la nivel de mobilă şi decor.

Project Rene e încă în stadiu incipient şi cel mai probabil va f gata în câţiva ani. Vom avea şi cross play şi cross progression, încât să reiei jocul de unde ai rămas chit că schimbi dispozitivul. Veţi putea şi juca cu prieteni. Am putea avea şi o unificare cu experienţa de pe mobil. Au trecut 8 ani de la debutul lui The Sims 4, aşa că e nevoie de upgrade-uri serioase. Problema e că în aceşti 8 ani totul a devenit comercial, a devenit cu plată, loot box-urile şi aspectul de joc de noroc a pătruns foarte mult în industria de gaming.

Sunt curios dacă vor umbla şi la aspecte legate de sănătate, dacă vor include măşti, mănuşi, obsesia pentru igiena şi eventual pandemia în joc, pentru a menţine un vag realism.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice