Need for Speed Unbound anunţat oficial; Jocul se va lansa în decembrie

Scris de | 8 octombrie, 2022
Need for Speed Unbound anunţat oficial; Jocul se va lansa în decembrie

După câteva leak-uri noul joc Need for Speed tocmai a fost anunţat. Se numeşte Need for Speed Unbound şi va sosi în luna decembrie a acestui an. Mai precis va sosi pe 2 decembrie 2022, iar titlul va adopta un design inspirat de anime.

Inspiraţia se trage mai precis din comic book-uri şi arta stradală. Fumul de la pneuri pare desenat de mână şi această abordare se va regăsi cel mai probabil în cutscene-uri. Teaserele îl prezintă pe rapperul A$AP Rocky conducând un Mercedes 190E, iar el va fi şi personaj în joc. Opţiunile de customizare au fost upgradate pentru a se potrivi cu estetica acestui titlu. Acţiunea se petrece într-un oraş nou, Lakeshore, care e practic un Chicago fictiv.

Totul începe după ce e furată o maşină „nepreţuită” de la un magazin din oraş. Sistemul de heat din NFS Heat revine şi implică creşterea notorietăţii prin gradul de urmărire de poliţie şi numărul de infracţiuni făcute. Va exista şi un campionat de curse stradale numit The Grand.

Noul joc NFS va sosi pe PlayStation 5, pe Xbox Series X şi PC. Va include o lungă serie de bolizi din realitate, de la McLaren şi Lamborghini, Porsche şi bestii italiene. Atenţie, nu va fi disponibil pe consolele last gen. NFS Unbound promite gameplay în 4K la 60 FPS, curse offline în campania single player, dar şi online în multiplayer. Veţi putea colecţiona, upgrade şi customiza automobile. EA promite că sunt cele mai realiste în serie.

Titlul costă 70 de euro şi a fost dezvoltat de către Criterion Games, care include şi o parte din studioul Codemasters.

Etichete: , , , ,

Sursa: Polygon