VIDEO Motorola a prezentat un nou concept de smartphone „rulabil”. Cum funcționează

Scris de | 24 octombrie, 2022
VIDEO Motorola a prezentat un nou concept de smartphone „rulabil”. Cum funcționează
FOTO via Captură YouTube

Motorola a prezentat un nou concept de smartphone Rollable. Conceptul a fost gândit de echipa 312 Labs, grupul intern de inovare Motorola pentru produse, cercetare, design și experți în inginerie din întreaga lume.

312 Labs explorează mai multe arii tehnologice în curs de dezvoltare și unul dintre acestea este regândirea factorilor de formă a dispozitivului pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a oferi noi experiențe. Acest nou concept se bazează pe display-ul și inovațiile mecanice pe care Motorola le-a oferit în dispozitivele sale pliabile.

Brandul investește în ecrane OLED flexibile sau pOLED pentru a oferi un echilibru între confort și afișarea de conținut. Conceptul Rollable surprinde această idee cu un ecran care se ajustează în trei forme: extins, compact și peek, cu doar o simplă apăsare de buton.

La puțin peste 4 inci înălțime, conceptul Rollable se redimensionează într-o formă compactă, de buzunar, mai mică decât majoritatea dispozitivelor premium de pe piață, iar în modul „deschis”, acesta are dimensiunea de 6,5 inci.

Pe lângă ideea de smartphone Rollable, Lenovo a lansat un concept de laptop Rollable, care folosește o tehnologie similară, cu scopul de a crește nivelul de multi-tasking și de navigare, păstrând în același timp o dimensiune mai compactă.

Etichete: , , , ,