Sony lansează un nou model de căști LinkBuds S, „Earth Blue”, realizate din bidoane de apă reciclate

Scris de | 26 octombrie, 2022
Sony lansează un nou model de căști LinkBuds S, „Earth Blue”, realizate din bidoane de apă reciclate

Sony a anunțat lansarea unui nou model al căștilor sale din gama LinkBuds S (căști pe care le-am testat și noi recent în varianta de culoare neagră și pentru care vei putea citi în curând un review pe site). Noul model din gama LinkBuds integrează Adaptive Sound Control, o funcție inteligentă care ajustează setările de sunet ambiental în funcție de locația exactă a utilizatorilor. Pe măsură ce modalitățile de interacțiune cu sunetul se diversifică și se dezvoltă, cum ar fi experimentarea muzicii și a jocurilor cu ajutorul căștilor sau participarea la teleconferințe, Sony va continua să dezvolte seria LinkBuds și utilizările acestor modele cu aplicații ale altor companii partenere.

LinkBuds S vor fi așadar disponibile într-o nouă culoare, „Earth Blue”, ce va avea unele componente și porțiuni ale carcasei realizate din rășină reciclată, obținută din plasticul bidoanelor folosite la dozatoarele de apă. Materialul a fost dezvoltat de la 0 de Sony în căutarea unui nou design, cu scopul de a extinde potențialul de utilizare al materialelor reciclate provenite de la dozatoarele de apă și de a profita de proprietățile adezive ale acestora. Materialul rezultat, folosit pentru LinkBuds S „Earth Blue”, creează un model unic, cu efect de marmură, fiecare produs în parte având un tipar diferit.

În plus, la fel ca restul modelelor din gama LinkBuds, nici un ambalaj al căștilor nu conține plastic, acestea fiind realizate din materiale reciclate din piese de automobile, reflectând astfel angajamentul Sony de a reduce impactul produselor sale asupra mediului.

Conexiunea Multipoint, disponibilă în curând pe toate modelele din seria LinkBuds

Toate modelele din seria LinkBuds vor primi o actualizare de software pentru a activa o nouă funcție ce va permite conexiunea Multipoint Bluetooth, care va face posibilă conectarea la două dispozitive în același timp. De exemplu, dacă ascultați muzică pe PC și primiți un apel telefonic, acesta va comuta automat către convorbirea telefonică, astfel că veți putea folosi funcția hands-free, fără să fie nevoie să schimbați manual conexiunea.

Toate modelele din seria LinkBuds vor primi o actualizare de software în noiembrie 2022 pentru a deveni compatibile cu conexiunea Multipoint Bluetooth, în timp ce căștile WF-1000XM4 vor beneficia de funcția Bluetooth îmbunătățită în această iarnă.

Versiunea LinkBuds S „Earth Blue” va avea un preț de aproximativ de 899 lei, urmând să fie disponibile în Europa începând cu luna noiembrie 2022.

Etichete: , , , , , , ,