Black Friday 2022: Reduceri la toate categoriile de produse, inclusiv experiențe speciale, scaune Herman Miller sau flori

Scris de | 2 noiembrie, 2022
Black Friday 2022: Reduceri la toate categoriile de produse, inclusiv experiențe speciale, scaune Herman Miller sau flori

Black Friday oferă o oportunitate tuturor retailerilor să intre în febra campaniei de reduceri, indiferent de produsele pe care le comercializează. Astfel, de câțiva ani deja, Black Friday nu se mai rezumă doar la electronice, haine sau mobilă, ci oferă și reduceri considerabile la categorii de produse mai speciale, precum florile, experiențele sau produsele sănătoase.

Black Friday la Vegis.ro – reduceri sănătoase

Vegis.ro, unul dintre cei mai importanți jucători din piața online a produselor organice și naturale, a pregătit un weekend de reduceri cu ocazia Black Friday. Astfel, între 11 și 13 noiembrie, Vegis.ro va oferi reduceri de până la 90% la peste 2000 de produse. De la suplimente și remedii, produse bio, alimente și până la cosmetice naturiste, în toate categoriile de pe site, vor exista produse incluse în oferta de Black Friday. 

Nu lipsesc din campania Vegis nici produsele din top cele mai vândute produse, cum ar fi mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele alimentare bio sau super-alimentele de la Niavis.

Anul trecut am înregistrat de Black Friday un număr impresionant de comenzi. An de an, observăm că românii sunt tot mai conștienți de importanța unei alimentații curate și a unui stil de viață sănătos și activ, iar dacă ne raportăm la anii trecuți, vom epuiza într-un timp record produsele cu cele mai mari reduceri. Ne bucurăm că produsele naturale îi ajută să trăiască mai sănătos și susținem acest stil de viață prin campanii adaptate cererii din piață, la o diversitate mare de produse, a precizat Mihai Bucuroiu, general manager Vegis.ro.

Black Friday la Educlass.ro – reduceri la jucării educative

EduClass.ro, magazin cu jucării educative, pregătește în acest an reduceri de până la 70% la cele mai populare produse. Campania de Black Friday la Educlass începe în seara de 10 noiembrie, ora 18.00 și durează până pe 14 noiembrie, ora 23.59, iar în promoție vor intra aproximativ 2000 de produse. 

Printre produsele incluse în campanie se regăsesc seturile de matematică din gama Numberblocks, jocuri din categoria STEM, seturi de experimente, boardgames de jucat cu întreaga familie, jucării din lemn, seturi cu șine de tren și puzzle-uri inspirate din cărțile Printesei Urbane și jucării de exterior. Din oferta EduClass nu vor lipsi nici jucăriile pentru bebeluși, nici produsele de puericultură, inclusiv pompele de sân și biberoanele de la Spectra, care vor beneficia de asemenea de reduceri atractive. 

Black Friday la Workspace Studio – 50% reducere la scaune Herman Miller

Workspace Studio a pregătit 24 de ore de reduceri de Black Friday. Campania se va desfășura pe 11 noiembrie, singura zi din an când se desfășoară reduceri de preț la cele mai performante scaune de birou din lume. Campania aduce reduceri între 20% și 50% la mai multe configurații de scaune Herman Miller, precum și la cele mai noi scaune ergonomice din ofertă, Generation si K-Task by Knoll. Generation by Knoll combină ergonomia holistică și designul elastic și va avea o reducere de 25% și va fi disponibil pentru livrare în 5 zile. 

Black Friday la Complice.ro – reduceri pentru cadouri experiențiale

Pentru cei care doresc să se bucure de experiențe inedite sau să ofere cadou celor dragi astfel de experiențe, dar și pentru cei care caută premii și cadouri experiențiale cu care să își surprindă angajații ori partenerii de business, Complice.ro a pregătit reduceri de Black Friday destinate atât segmentului rezidențial, cât și segmentului corporate. 

Sub sloganul #ExperiențeNuLucruri, din oferta de Black Friday vor face parte 15 pachete experiențiale, ce vor avea discount-uri între 10-45%. Printre acestea se numără escapadele în locații inedite, experiențe în simulatorul de zbor, treasure hunt și experiențe off-road, sesiuni de pictură și cursuri de fotografie, ateliere de home brewing și multe altele. Toate vor putea fi accesate de către clienții Complice.ro la prețuri reduse în perioada 11-13 noiembrie. 

La acestea se adaugă și pachetele FlexiBox care oferă posibilitatea destinatarului să își aleagă experiența dorită din mai multe categorii diverse: adrenalină, off-road, gourmet, relaxare, dezvoltare personală etc într-un buget predefinit. În oferta de Black Friday vor intra și unele pachete Flexibox cu reduceri de până la 30%. De asemenea, Complice.ro a pregătit reduceri speciale la premiile și cadourile corporate, reduceri care vor fi active în perioada 11-18 noiembrie. 

Black Friday la Floria.ro – reduceri de 20% pentru un an

Sub sloganul „Nu ai reduceri o zi pe an. Ai reduceri zi de zi, timp de un an”, Floria.ro pregătește pentru Black Friday o ofertă exclusivistă. Pe data de 11 noiembrie, clienții care achiziționează produsul Acces Platinum, un card de membership în valoare de 150 lei, primesc automat statutul de client Platinum și beneficiază de 20% reducere la fiecare comandă, la produsele florale, timp de 1 an.

Anul acesta, de Black Friday ne-am dorit să facem ceva altfel. Inspirați de evoluția pieței și schimbarea comportamentului de consum, odată cu revenirea la birou și reluarea stilului de viață de acum 2 ani, care implică sărbătorirea colegilor, petreceri, evenimente și alte ocazii unde se oferă flori, ne-am gândit să venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu o ofertă valoroasă. Prin achiziționarea acestui produs, ei primesc automat statutul de client Platinum, ceea ce le permite achiziționarea buchetelor florale cu discount tot anul, indiferent de numărul de buchete comandate, a precizat Marina Popescu, Director General Floria.ro

Florile comandate pe Floria.ro pot fi livrate oriunde în țară, dar și în străinătate, în 2-4 ore de la confirmarea comenzii. Platforma Floria.ro asigură discreție totală, felicitare cadou gratuită, livrare de luni până duminică, națională sau internațională. Livrarea este gratuită în peste 100 de localități din România. 

Etichete: , , , , , , , , , ,