Netflix a confirmat un nou sezon al unuia dintre cele mai bune seriale ale sale din 2022

Scris de | 4 noiembrie, 2022
Netflix a confirmat un nou sezon al unuia dintre cele mai bune seriale ale sale din 2022
Foto: Netflix

Deși anul 2022 se dovedește a fi unul nu tocmai ușor pentru gigantul din lumea streaming-ului, care a înregistrat prima sa scădere din istorie a numărului de abonați, tot au existat câteva seriale cu un succes răsunător și care au ajuns rapid la inimile telespectatorilor. Cel mai important, Netflix pare că și-a găsit un nou titlu „de copertă”, cu puțin timp înainte ca Stranger Things, cea mai celebră producție a serviciului, să ajungă la final.

The Sandman a stat săptămâni la rând în topul celor mai vizionate seriale de pe platformă, povestea Lordului Viselor, Morpheus, captivând audiențele, însă viitorul său era incert. Asta până ieri, când Neil Gaiman, creatorul benzilor desenate din care se inspiră serialul, a confirmat că povestea acestuia va continua, într-un nou sezon, anunț însoțit și de un videoclip cu nisip și masca personală a lui Morpheus din serial, The Helm of Dreams.

„Milioane și milioane de oameni au vizionat și iubit The Sandman pe Netflix, de la fani consacrați ai universului, până la oameni pur și simplu curioși, care au devenit apoi obsedați de Stăpânul Viselor, familia lui și evenimentele din jurul lor. Îmi face o plăcere incredibilă să spun că, alături de Netflix și Warner Bros., Allan Heinberg, David Goyer și cu mine vom aduce și mai multe povești din The Sandman la viață. Există câteva povești uimitoare care îl așteaptă pe Morpheus și pe restul personajelor (precum și pe multe alte personaje noi din univers). Nimeni nu va fi mai mulțumit de asta decât distribuția și echipa The Sandman: ei sunt cei mai mari fani. Și acum este timpul să ne întoarcem la muncă. La urma urmei, urmează o masă în familie. Și Lucifer așteaptă ca Morfeu să se întoarcă în Iad…”, a declarat Neil Gaiman.

SPOILER. Finalul primului sezon al serialului îl găsește pe Dream, interpretat de Tom Sturridge, în Lumea Viselor, neștiind însă de complotul pregătit de Lucifer (Gwendoline Christie) și armata sa a Iadului. Noile episoade vor explora acest conflict și multe altele apărute în urma absenței de un secol a lui Morpheus.

Etichete: , , , , , ,