Garmin lansează ceasul Instinct Crossover Hybrid, cu design robust, autonomie crescută

Scris de | 9 noiembrie, 2022
Garmin lansează ceasul Instinct Crossover Hybrid, cu design robust, autonomie crescută

Garmin îşi continuă lansările de ceasuri robuste şi premium, de această dată cu unul orientat spre spre drumeţii lungi şi o viaţă activă, în sălbăticie. E vorba despre Garmin Instinct Crossover, un smartwatch hibrid, care vine în 3 variante: Instinct Crossover, Instinct Crossover Solar şi Instinct Crossover Solar Tactical.

Ceasul va monitoriza 24 din 24 sănătatea purtătorului, dar şi activitatea sa fizică. Are un corp certificat militar, ultra rezistent şi impresionează prin autonomia care poate ajunge şi la 70 de zile, sau chiar mai mult. Avem de-a face cu un purtabil hibrid aici, care vine cu minutar, orar fizic, dar şi cu un mic ecran cu diagonală de 0.9 inch şi rezoluţie de 176 x 176 pixeli. Rezistă la temperaturi extreme şi la şocuri, are certificare MIL-STD-810 şi la apă până la 10 ATM.

Are şi tracking GPS, suport multi GNSS, aşa că nu vă veţi pierde prea uşor prin junglă. Vine cu senzori ABC şi routare TracBack, care îţi permite să te întorci pe ruta pe care ai venit pentru a nu te pierde în excursii. O altă tehnologie utilă la bordul acestui ceas este RevoDrive. Ea calibrează automat ceasurile pentru a arătat ora exactă în cazul unui eveniment important. Are şi suport Garmin Pay, deci puteţi plăti contactless la magazine şi are toate funcţiile clasice de sport şi fitness.

Versiunile solare promit ceva curajos: „viaţa infinită a bateriei”, în mod Battery Save. Instinct Crossover oferă 28 de zile de utilizare în mod smartwqatch, în vreme ce modelele Solar pot ajunge şi până la 70 de zile. Aceste dispozitive pot monitoriza nivelul de saturaţie de oxigen, dar şi VO2 Max. Aflaţi şi timpul de recuperare după activităţi fizice. Garmin Instinct Crossover vine în două nuanţe: Tidal Blue şi Graphite şi porneşte de la 499.99 dolari, în vreme ce versiunea Solar este 549.99 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget