Garmin Bounce este un ceas 4G pentru copii, cu GPS inclus şi preţ de 150 dolari

Garmin a anunţat un nou ceas pentru copii, dar nu e unul barebones ca vivofit Jr, ci unul cu dotări complete. Se numeşte Garmin Bounce, vine cu GPS, 4G şi costă 150 de dolari. Va fi disponibil în cel puţin 3 variante de culoare şi îi aflaţi dotările mai jos.

Garmin Bounce le permite părinţilor să monitorizeze traiectoria celor mici de la grădiniţă şi şcoala până acasă. Adulţii îşi pot contacta odraslele prin mesaj text sau mesaje vocale. Tot părinţii vor controla smartwatch-ul prin aplicaţia Garmin Jr şi au nevoie de un cont activ Garmin Connect pentru a seta ceasul. Funcţionalitatea 4G necesită un abonament, care porneşte de la 11 euro pe lună. Ceasul vine cu un ecran color LCD de 1.3 inch, cu rezoluţie de 240 x 240 pixeli şi foloseşte o carcasă dură din plastic şi o curea din silicon.

Bounce urmăreşte şi activităţile sportive, minutele în care micuţul este activ şi paşii realizaţi. Există şi funcţie de monitorizare a somnului. Autonomia ajunge până la 2 zile cu o singură încărcare şi cu setările default. Ceasul are şi certificare 5 ATM şi poate analiza şi sesiunile de înot. Purtabilul cântăreşte 37.2 grame, poate memora 7 activităţi cu temporizator şi are un istoric de 14 zile de Activity Tracking. Ceasul are şi Bluetooth, ANT+, Wi-Fi şi LTE şi se poate conecta la orice terminal Android şi iOS.

Acest produs Garmin e disponibil pe negru, verde sau mov şi va porni de la 180 de euro. Se poate comanda de pe site-ul oficial Garmin.