iPhone 15 ar putea avea muchii rotunjite şi rama din titaniu

Scris de | 22 noiembrie, 2022
iPhone 15 ar putea avea muchii rotunjite şi rama din titaniu

Încă o săptămână a trecut şi încă o serie de zvonuri despre iPhone 15 a sosit, de această dată cu privire la designul său. Am aflat recent că porturile USB-C de pe variantele mai ieftine de iPhone 15 nu vor fi la fel de rapide precum cele de pe modelele Pro, iar acum aflăm că vor fi discrepanţe şi la design.

Variantele iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Ultra (care ia locul lui 15 Pro Max) ar primi rame din titaniu, în vreme ce versiunile 15 şi 15 Plus rămân la aluminiu sau oţel inoxidabil. Apple a experimentat deja cu titaniul pe Watch Ultra, deci ştie ce face. Aceeaşi sursă pare convinsă şi de faptul că noile iPhone-uri vor avea muchii laterale rotunjite, sau mai precis spatele va avea margini rotunjite.

Asta ajută la aderenţă, deşi muchiile plate ofereau şi ele o priză destul de bună. Au revenit în 2020, odată cu seria iPhone 12, dând senzaţia unui tribut pentru iPhone 4 şi 5. De la iPhone 6 încolo am avut numai muchii rotunjite. Zona frontală va rămâne totuşi plată, Apple nefiind genul care să aibă ecrane curbate pe margini. Aparent construcţia din titaniu va tăia şi din greutatea produselor.

Sursa atenţionează şi că acestea sunt doar zvonuri şi nimic nu e bătut în cuie la Apple în acest moment. De vreme ce Apple Mac Mini şi MacBook-urile noi au deja acest look rotunjit pe margini, sunt şanse să vedem acest lucru şi pe telefoane.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena