Epic Games Store va oferi 10+ jocuri gratuite în decembrie, de Crăciun

Scris de | 29 noiembrie, 2022
Epic Games Store va oferi 10+ jocuri gratuite în decembrie, de Crăciun

Epic Games Store a fost destul de generos cu jocurile în ultimul an şi la fel va fi şi pe final de an 2022, în perioada Crăciunului. Magazinul pregăteşte reduceri mari, dar şi jocuri gratuite, oferite în perioada Crăciunului. Încercam să le anticipăm în următoarele rânduri.

Epic Games Store oferea 12 jocuri gratuite în 2019 şi 15 jocuri gratuite în 2020 şi 2021 de Crăciun. Tomb Raider Trilogy s-a numărat printre cele mai descărcate. În 2022 ne aşteptăm la o combinaţie de jocuri AAA cu jocuri indie. Există şi o sursă care are întotdeauna informaţiile dinainte. Se numeşte billbil-kun, face parte din comunitatea Dealabs şi a postat acolo câteva informaţii despre jocurile gratuite.

Ele vor fi disponibile între 15 decembrie 2022 şi 10 ianuarie 2023. Nu ar strica să vedem Cyberpunk 2077 oferit gratuit, deşi în acest moment e la preţ foarte bun în Epic Games Store, redus la cu 50%. Şi Control ar fi binevenit pentru gratuitate, poate un God of War surpriză, Spider-Man, Horizon sau alte portari de pe PlayStation. Ar fi binevenit şi GTA V gratuit, Evil Dead: the Game: Naraka: Bladepoint.

În ultima vreme Epic Games Store a oferit gratuit Star Wars Squadrons, un joc excelent de dogfighting în spaţiu, cum puţin mai sunt pe piaţa acum. El este disponibil între 24 noiembrie şi 1 decembrie 2022. Odată descărcat în library, rămâne al vostru pe vecie.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizchina