OnePlus se apucă de tastaturi mecanice, în parteneriat cu Keychron

Scris de | 6 decembrie, 2022
OnePlus se apucă de tastaturi mecanice, în parteneriat cu Keychron

OnePlus intră într-un nou segment de produs şi după ceasuri şi căşti, acum ţinteşte spre tastaturile de gaming. Compania a anunţat la început de decembrie 2022 „OnePlus Featuring”, o platformă de creaţie unde va dezvolta noi produse alături de parteneri.

Prima companie care colaborează cu OnePlus este Keychron şi lucrează împreună la o tastatură de gaming, una cu taste mecanice. Avem de-a face cu o tastatură mecanică personalizabilă, cu switch-uri mecanice. Produsul va fi disponbil global de la început de an 2023. Tastaturile mecanice sunt populare în ziua de azi, mai ales odată cu ascensiunea eSports. Keychron este un nume apreciat în industrie, aflându-se în domeniu din 2017.

Această categorie de produs a luat naştere în urma feedback-ului din comunitatea OnePlus, în urma unui sondaj. Compania nu se opreşte aici: pregăteşte şi două monitoare pentru PC, semn că investeşte serios în zona desktop. Nu e singură, deoarece am aflat că şi Xiaomi se apucă de aşa ceva. Aparent PC-ul e noul teren de luptă preferat pentru producătorii de telefoane.

OnePlus ajunge la o cotă importantă, aniversând 9 ani de existenţă în această lună. Vine pe fondul unei creşteri de 43% în Asia Pacific şi 104% în India. Are şi 30 de milioane de membri în clubul Red Cable şi pregăteşte o sumedenie de lansări pentru 2023.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena