Lenovo a lansat o soluție all-in-one cu Windows pentru videoconferințe și spații hibride de lucru

Scris de | 12 decembrie, 2022
Lenovo a lansat o soluție all-in-one cu Windows pentru videoconferințe și spații hibride de lucru

Lenovo prezintă noua consolă ThinkSmart One Smart Collaboration, concepută pentru săli de conferință de dimensiuni mici și mijlocii sau spații dedicate home office. Sistemul ThinkSmart One all-in-one (AIO) este primul care rulează Windows 10 IoT Enterprise și este alimentat de un procesor Intel Core de generația a 11-a, cu tehnologia vPro.

ThinkSmart One oferă o experiență audio-vizuală excepțională datorită compatibilității pentru aplicațiile cunoscute de videoconferință, precum Microsoft Teams Rooms sau Zoom Rooms, și celor opt rețele de microfoane cu anulare a ecoului și a zgomotului, difuzoare stereo de 15 W și camerei integrate de înaltă rezoluție ce dispune de câmp vizual cuprinzător.

În plus, ThinkSmart One poate fi ușor de instalat, gestionat și personalizat la nivel central prin ThinkSmart Manager și oferă niveluri de securitate îmbunătățite, disponibile cu opțiunile Intel vPro și sistemului de operare Windows 10 IoT Enterprise. De asemenea, sistemul  AIO include ThinkSmart Controller cu ecran tactil de 10,1 inci (același controller furnizat în kiturile Lenovo pentru sălile Core), pentru un control mai simplu al conferințelor.

Rezumatul ThinkSmart One:

  • Experiență flexibilă de la un dispozitiv „all-in-one” care include mijloace audio-vizuale și de calcul încorporate în consolă, opțiunea de montare pe perete și controler dedicat cu ecran tactil.
  • Scalabil prin intermediul mai multor porturi de intrare și ieșire, inclusiv HDMI și USB, precum și 2 x RJ45, dintre care unul dispune de Power over Ethernet (PoE).
  • Mijloace audio-vizuale care dispun de opt microfoane cu acoperire 180 de grade, o cameră FHD cu câmp vizual orizontal de 100 de grade și difuzoare stereo cu o rază de utilizare de peste opt metri
  • Ușor de gestionat prin intermediul controlerului inclus, sau de utilizat remote prin ThinkSmart Manager

Programe și servicii oferite

ThinkSmart One este livrat standard cu trei ani de asistență Premier Support de la Lenovo, care oferă acces la servicii tehnice timp de 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. De asemenea, include un an de programe și servicii Lenovo:

  • Serviciile profesionale ThinkSmart: Primul an de mentenanță va ajuta departamentele IT să instaleze fiecare kit, să configureze și să integreze în platformele de comunicații unificate existente. De asemenea, include un contract de mentenanță pe o durată de un an, care poate fi reînnoit și care cuprinde o opțiune de a redistribui un nou spațiu de întâlnire, dacă este necesar.
  • ThinkSmart Manager Premium este suita de programe Lenovo de gestionare a videoconferinței. ThinkSmart Manager Premium vine în ajutorul departamentelor IT pentru a configura, a controla și a gestiona întregul portofoliu de soluții ThinkSmart dintr-o singură interfață.

Prețuri și disponibilitate în România

  • ThinkSmart One este disponibil la partenerii autorizați Lenovo, de la 2969 euro.
ThinkSmart One
ProcesorProcesor Intel Core i5-1145G7E IoTG vPro
Sistem de OperareWindows 10 IoT Enterprise
Memorie8GB DDR4
Stocare256GB SSD
GraficăGrafică integrată Intel Graphics
Control DisplayEcran tactil 10,1″ (1280×800) în 10 puncte, cu raport de aspect 16:10
AudioDifuzoare stereo, putere de ieșire tipică de 15 W
8 microfoane cu acoperire la 180 de grade și anulare a ecoului și a zgomotului
CamerăCameră FHD cu FOV orizontal de 100 de grade, FOV vertical de 68 de grade, FOV pe diagonală de 125 de grade
SecuritateSecuritate Windows 10 IoT Enterprise
Securitate Intel vPro
Porturi2 x HDMI out
1 x HDMI In
2 x USB Tip-A
2 x USB Tip-C
1 x RJ45 (POE) cu indicator LED
1 x RJ45 (vPro) cu indicator LED
Wireless LANWi-Fi 2x2AX
DimensiuniTBD
GreutateTBD

Etichete: , , , ,