Netflix va lansa un hub de fitness pentru a ne scăpa de obiceiuri nesănătoase

Scris de | 23 decembrie, 2022
Netflix va lansa un hub de fitness pentru a ne scăpa de obiceiuri nesănătoase

Netflix e ultimul brand pe care îl asociem cu fitness-ul şi ne gândim mai degrabă la zăcutul pe canapea, cu chipsuri şi suc în faţa unui serial. Ei bine, gigantul american ia măsuri şi va lansa o zonă de fitness pentru a ne scăpa de obiceiuri nesanatoae.

Netflix va lansa un Nike Training Hub pe 30 decembrie, la fix pentru a ne simţi vinovaţi că balotăm şampanie şi cârnaţi. Pentru început vom primi 30 de ore de conţinut de video pe platformă, prin intermediul unui parteneriat cu Nokia. Conţinutul va fi lansat în două tranşe, disponibil în multiple limbi şi pentru toate tipurile de abonamente. Totul este construit în jurul unei aplicaţii Nike pentru antrenamente, care te ajută să îţi păstrezi rezoluţia de anul nou.

Iată ce include prima serie:

  • 13 episoade de Basics of Fitness
  • 7 episoade Core Workout
  • 6 episoade Yoga
  • 14 episoade de antrenament cu greutăţi
  • 5 episoade de fitness feel good

Vor fi incluse video-uri pentru toate nivelurile de anduranţă şi de pregătire, de la începători la mega pasionaţii de fitness. Antrenori certificaţi Nike vor preda aceste cursuri, într-un mod intuitiv şi distractiv. Aplicaţia Nike e complet gratuită, include remindere şi ponturi pentru nutriţie şi dietă. Între accentul pus pe gaming şi acum pe Fitness, e clar că Netflix vrea să se reinventeze.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena