ASUS va aduce un gamepad ROG cu ecran la CES 2023

Scris de | 25 decembrie, 2022
ASUS va aduce un gamepad ROG cu ecran la CES 2023

Dacă Lenovo şi LG au furat startul prezentărilor de gadgeturi de la CES 2023, ASUS se mulţumeşte cu teasere. Sub-brandul ROG va aduce în Las Vegas un gamepad cu display integrat. ASUS va dezvălui multiple produse la CES 2023, iar printre ele se numără şi acest controller.

ASUS ROG a început să dezvolte o pasiune pentru integrarea de ecrane pe dispozitivele sale, în frunte cu ROG Phone-urile în ediţie specială. Acolo afişează de obicei un pattern sau un mesaj de încurajare pentru gameri. Compania ne promite un control customizat, ceea ce duce cu gândul la un controller foarte personalizabil. E posibil să primim ceva care rivalizează cu Microsoft Xbox Elite sau chiar noul Sony DualSense Edge pentru PS5.

Putem doar specula ce ne va aduce acest gamepad, dar văd şi un sistem de iluminare în stil AURA, probabil sincronizabil cu PC-ul. Acest gadget ar putea fi compatibil cu PC-uri şi console, poate chiar şi telefoane mobile. Ce va afişa acel ecran de pe controller? Probabil nivelul de baterie, un mesaj inspirational, poate un logo sau motto de echipa e-sports.

Vom afla mai multe pe 3 ianuarie 2023, când ASUS ţine evenimentul For Those Who Dare. Se zvoneşte că va prezenta şi un laptop de gaming cu ecran uriaş, de 18 inch. Va fi la fix pentru a concura cu laptopurile de gaming Alienware şi Razer de 18 inch, care vin la CES.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizchina