Inelul inteligent pentru publicul feminin e acum realitate; Ce are special Movano Evie?

Scris de | 29 decembrie, 2022
Inelul inteligent pentru publicul feminin e acum realitate; Ce are special Movano Evie?

Ştiu, există deja inele inteligente, care monitorizează metrici legaţi de sănătate, dar piaţa e încă limitată. Ea e oarecum dominată de Oura, care are în sfârşit un rival, pe numele său Evie, produs de compania Movano. Nişa pe care o acoperă este publicul feminin.

Movano Evie măsoară pulsul, saturaţia de oxigen din sânge la nivel clinic, dar şi variaţiile de temperatură a pielii. Acest smart ring e gândit pentru monitorizare a sănătăţii şi mai ales a ciclului menstrual. Movado îşi va expune produsul la CES 2023, dar nu e prima sa apariţie la un tech show. A adus un prototip la CES 2022, dar pe atunci nu avea nume. Designul era totuşi la fel.

Între timp s-a schimbat preţul şi funcţionalitatea. Dispozitivul pentru monitorizarea sănătăţii feminine se va vinde din 2023 şi va costa „sub 300 de dolari”, atât ştim. Iniţial se anunţase ca un produs disponibil pe bază de abonament. Oferă şi o bună parte din măsurătorile de metrici de la Oura şi purtabile de la Apple şi alte companii. Are şi pedometru, monitorizare somn, tracking pentru ovulaţie şi chiar sfaturi de la doctori, sau mai bine zis experţi medicali, disponibili din aplicaţie.

Dispozitivul e promovat ca un produs medical, nu doar unul de fitness. Acum aşteaptă aprobarea de la FDA, care va dicta sau nu lansarea sa.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget