Samsung Galaxy Book 3 Ultra va fi laptopul flagship Samsung în 2023

Scris de | 31 decembrie, 2022
Samsung Galaxy Book 3 Ultra va fi laptopul flagship Samsung în 2023

Se pare că brandingul Ultra începe să ajungă şi în alte game de produs, nu doar pe Galaxy S-uri şi pe Apple Watch-uri. Imagini promoţionale pentru primul laptop Samsung Ultra au ajuns pe Internet şi le vedeţi chiar aici.

E vorba despre Samsung Galaxy Book3 Ultra, care vine în completarea lui Samsung Galaxy Book3 Pro şi Galaxy Book3 Pro 360, la rândul lor încă nelansate. Cei de la Thetechoutlook au publicat imagini cu primele două modele deja, iar acum au apărut detalii despre Ultra. Încă nu e clar dacă produsele vin la CES 2023 în ianuarie sau la evenimentul asociat lui Galaxy S23 din februarie.

Samsung Galaxy Book3 Ultra ar avea nu mai puţin de 4 variante, inclusiv una 5G. Din păcate nu avem şi specificaţii pentru acest model, dincolo de faptul că va rula Windows 11 şi va suporta Wi-Fi 6E. Are şi Bluetooth 5.3, doar că Windows 11 e compatibil cu maxim Bluetooth 5.1, din păcate.

Fotografiile scăpate dezvăluie un design subţire şi uşor, numa porturi USB-C (două în stânga şi unul în dreapta), plus un webcam discret. Are şi slot pentru cârduri, ecran rotativ la 180 de grade şi suport S-Pen.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena