CES 2023: Sony prezintă monitorul de gaming InZone M3, cu refresh rate de 240 Hz

Scris de | 4 ianuarie, 2023
CES 2023: Sony prezintă monitorul de gaming InZone M3, cu refresh rate de 240 Hz

La câteva luni după ce ne-a prezentat monitorul de gaming InZone M9 de 899 dolari, Sony ne oferă acum şi o versiune mai accesibilă. E vorba despre Sony InZone M3, care costă 529 de dolari şi taie câteva dotări de la versiunea mai răsărită.

E versiunea Full HD a acelui monitor, una cu panou de 27 inch şi un look minimalist, angular, alb/negru gândit să semene cu limbajul de design de la PS5. Diferenţa principală faţă de M9 este trecerea de la un panou 4K la unul 1080p. M3 nu are nici full array local dimming, dar vine cu un sistem de iluminare pe margini şi luminozitate de până la 400 nits. Are şi suport DisplayHDR 400 pentru PC-uri şi suportă HDR10 şi HLG.

Ceea ce îl face tentant pentru gamerii competitivi şi cei din zona eSports e refresh rate-ul de 240 Hz, alături de timpul de răspuns GtG de 1 ms. Are acoperire a spectrului de culori sRGB de 99%. Mai vine şi cu mod Auto Low Latency, refresh rate variabil pentru PS5, Xbox şi PC, cu compatibilitate G-Sync. Suportă multiple conexiuni de la dispozitive via HDMI 2.1, DisplayPort şi USB-C.

În plus poţi controla două PC-uri cu aceeaşi tastatură şi mouse mulţumită switch-ului automat KVM. Are şi suport wall mount şi braţe pentru monitoare.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Gizmochina