Elon Musk anunţă schimbări de interfaţă pentru Twitter

Scris de | 10 ianuarie, 2023
Elon Musk anunţă schimbări de interfaţă pentru Twitter

A trecut ceva vreme de când Elon Musk nu a mai anunţat o modificare pentru Twitter, dar iată că asta se întâmplă acum, la început de an 2023. Musk pregăteşte schimbări de interfaţă, care vor face UI-ul mai intuitiv.

Ni se promite „un nou look şi funcţii noi”. Vom avea swipe-uri pentru a face trecerea între timeline-uri, va exista un buton Bookmark în zona Details de la un tweet. În plus vor apărea şi tweet-uri în format extins. 2022 se terminase cu Twitter cu probleme serioase de imagine, cu jurnalişti BBC şi Reuters interzişi pe platformă şi cu blocarea utilizatorilor de la a mai posta linkuri spre reţele de socializare rivale.

Musk a postat şi un sondaj cu privire la plecarea sa din postura de CEO, iar rezultatele nu au ieşit cum spera miliardarul. Revenind la modificări, o funcţie nouă va apărea în această săptămână şi va permite utilizatorilor să treacă mai uşor între tweet-uri recomandate şi cele followed în timeline-uri. Probabil va funcţiona ca timeline-urle pinned pe telefoanele mobile.

Încă nu e clar dacă schimbările de UI se simt şi pe desktop sau doar pe mobil. Aparent acesta e doar începutul şi se pregătesc schimbări mult mai importante de interfaţă. Butonul Bookmark în zona Details va servi ca un soi de „like silenţios” şi va sosi peste o săptămână. Tweet-urile mult mai lungi vor sosi în februarie, pentru abonaţii Twitter Blue.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena